ערוץ יוטיוב עם תרגילי קרקע נשים במסך מפוצל 4 ביצועים במקביל

trilliane

Well-known member
מנהל
ערוץ יוטיוב עם תרגילי קרקע נשים במסך מפוצל 4 ביצועים במקביל

לכל מתעמלת לאותו תרגיל בהזדמנויות שונות. מעניין ומגניב (וממכר...). רובם קצת ישנים (סביב 2012), מקווה שבעתיד יעלה עוד, הייתי שמחה לראות כאלה של סימון ביילס. הנה שלושה לדוגמה:

ohashi

New member
הפרעות קשב וריכוז

בתור אחד שמתמודד עם זה ..... אז זה מבלבל כל פעם אני יכול להתמודד רק ע תמונה אחת
, מה שכן נחמד לראות מזויות שונות את התרגילים

trilliane

Well-known member
מנהל
נסה מסך מפוצל לשניים: בדיוק הועלה סרטון של עאליה מוסטפינה

בקרקע מאליפות העולם האחרונה (2014) בסין (הסרטון בערוץ אחר שלא קשור לזה שקישרתי אליו לעיל; אבל אני מנויה אליו ובמקרה קיבלתי את העדכון בשעה האחרונה).
הפשלה בסוף הפס הראשון (משמאל) הייתה בקרב-רב; התרגיל המוצלח מימין מגמר הקרקע (אאל"ט).

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אני כבר בשוונג, סרטון (ישן) שמשווה קפיצות של מרוני וביילס

יחד (תמונה על תמונה) מגמר הקפיצות באליפות ארה"ב 2013. לדעתי מרוני קצת טובה יותר, יש לה אנרגיה מתפרצת עצומה ולכן היא עולה מעט גבוה יותר ונוחתת רחוק יותר ועוד נשאר לה עודף (הפסיקה להינעץ במזרן וחבל) והיא גם מצמידה רגליים בלי לשכל אותן (אפילו לא קצת, כפי שביילס עושה).

אני זוכרת שבאולימפיאדה אחד הערוצים (בטלוויזיה) הכין סרטון שהשווה בין הקפיצה של אוצ'ימורה לקפיצה של מרוני והראה שהיא קופצת טוב ממנו... אבל לא הצלחתי למצוא אותו ביוטיוב. אם מישהו מוצא לי, תבוא עליו הברכה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצאתי: NBC ערכו את ההשוואה ושידרו אותה גם באליפות ארה"ב 2013

שאני במקרה צופה בה עכשיו...

זו לצד זו, הקפיצה המושלמת של מרוני לעומת הקפיצה של אוצ'ימורה:
http://youtu.be/vY-jPM995Gk?t=1h5m46s
&nbsp
אגב, הם מבצעים את הבורג הראשון בכיוונים הפוכים?
כי בהמשך נראה שהם באותו כיוון.
&nbsp
כמו כן שמתי לב שבקפיצה הזאת מסיימים עם הגב לשולחן, אבל בחלק מהקפיצות שבהן היא הושוותה לביילס (בסרטון הקודם שקישרתי) ביילס נחתה עם הפנים לשולחן. האם ייתכן שהשוו קפיצות שונות? או שזה ההבדל בין יורוצ'נקו דאבל לאמאנר? (כלומר האם עוד חצי סיבוב הוא זה שמסובב את המתעמל/ת עם הגב לשולחן?).

cubano1

New member
הם מתברגים הפוך

ואין דבר כזה להחליף כיוון באמצע בורג :)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא באותו בורג, בהמשך... אבל אולי סתם היה נדמה לי

למעלה