ערוץ למוזיקה ישראלית או ערוץ מוזיקה..._

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
ערוץ למוזיקה ישראלית או ערוץ מוזיקה..._../images/Emo189.gif

ערוץ למוזיקה ישראלית או ערוץ מוזיקה ישראלי...? לאחרונה עלה פה ושם הנושא של ערוץ 24 לזה שייתכן והערוץ ישדר גם תכנים לא ישראלים. עכשיו לשאלה לדיון: נראה לך שזה מהלך טוב ? או שצריך להשאיר את הערוץ למוזיקה ויצירה ישראלית בלבד ? או להפך ? התוספת של מוזקה מהעולם רק תעשיר ותטיב עם הערוץ ? פרטו ונמקו כמה שבא לכם

dsol

New member
מבחינתי..._../images/Emo189.gif

ערוץ 24 הוא פלטפורמה לקידום המוזיקה ויצירה בארץ ויהיה לי חבל אם הוא יחליט שיש צורך גם לשדר תכנים לא משלנו כמו שאומרים.... זה יהיה חבל מכמה סיבות: זו בעצם דרך עקיפה לומר שהמוזיקה בארץ לא שווה את הזמן שידור שלה, מה שאומר שהערוץ היחידי שבאמת השקיע לקידום התחום הזה בארץ מתייאש ממנו זה יפגע ביצירה בארץ, יהיה פחות זמן חשיפה לאמנים חדשים שבעזרת הערוץ הזה יכולים להתקדם ולהצליח ובכלל, ערוץ ישראלי למוזיקה ישראלית ! זה הכי ישראלי שיש ! זה ערוץ יחודי ומיוחד שאין עוד משהו כמוהו ויהיה חבל לשנות דבר כזה (מה שלא שבור לא צריך לתקן) אז בקיצור, אני בעד שהערוץ ימשיך בדרכו כפי שהוא כעת עם השקעה במוזיקה הישראלית (על כל גווניה) וימשיך להיות ערוץ לתכנים ישראלים בלבד !

gesus

New member
הערוץ נועד ליצירה הישראלית

הוא לא ידרוס תחתיו את היצירה בעיברית, אחרי הכל זו השפה שלנו. ויותר מזה, הערוץ יקדם יוצרים ישראליים בפלטפורמה ישראלית שלא בטוח שהיינו נחשפים אליהם אם ערוץ 24 לא היה מכניס אותם לפליי ליסט שלו. זה מזכיר לי שבשנות ה-90 שמעתי את דיוויד ברוזה בחנות מוזיקה בספרד ופה בארץ אף אחד כמעט לא השמיע אותו כי הוא שר בספרדית. היום יש לו מקום של כבוד בערוץ. זה לדעתי הקו שהערוץ צריך להמשיך ללכת בו.

oneman2

New member
מה זה משנה?

אז יהיה גם שאקירה ולא רק מזרחית. אני פשוט לא מאמין איך שקוטנר מרשה לערוץ הזה להדרדר ככה. (כן, לדעתי זה ערוץ עלוב ופתאטי שיש לך מזל לא לראות שם מזרחית או כל דבר אחר שמשדרים בגלגל"צ.)

למעלה