ערוץ שבע עכשיו גם בבזק.

rafi4733

New member
ערוץ שבע עכשיו גם בבזק.

עד היום אתם צריכים לשלם על שיחה לסוללר ידי לשמוע אותם מהיום אפשר גם בבזק (ואני מקווה שאתם לא מחברים בוקסות לטלפון) 036060777 בנוסף לאתר שלהם באינטרנט.

rafi4733

New member
עזוב אותם תשמע רק קול חי

הם התחילו בשידורי ניסיון בירושלים בתדר 107.8 וביום שני הבא הם מתחילים רישמית את השידורים.

ממש לא

רדיו קול חי, זה הרדיו הממלכתי הדתי היחיד שהואילו בטובם להקצות לדתיים. אגב, יש להם אתר באינטרנט, הנה הלינק, אפשר להתרשם מהם גם שם.

עזוב אותן ...

אין פשוט אין , כמו רדיו בריסק !!! בירושלים 24 שעות שיעורי גמרא במבטא אמריקאי-עיברי-אידישאי כבד , לא להחמיץ !!!

rafi4733

New member
בירושלים? בכל הארץ!

בירושלים בתדר- 89.8 בגוש דן- 98.2 בצפון- 89.8.

היי!!!! התלהבנו יותר מידי ../images/Emo4.gif

בכל הארץ אה...
ומה עם צפת????
או שזה רק מקלט הרדיו שלנו שקולט בתדר 89.8 שירים עגבים של גויים. פוי!

הפכת להיות פרומוטר של רדיו קול חי?

תגיד, איך זה שרדיו קול חי מעלים לשידור שדרניות? מהם קול "קול באשה ערווה"? אני יודעת שיש כאלה שמקילים במידה ולא רואים אותן. אבל...בכל זאת, רדיו שאמור לשרת גם אוכלוסיה חרדית לא אמור ללכת גם לפי אלה שלא מקילים בנושא?

rafi4733

New member
אז כך

א. יש להם היתר מגדולי הרבנים לזה(דרך אגב קול באשה ערוה זה רק אם אני רואה אותה ושומע אותה ביחד)ביניהם הרב עובדיה יוסף דרך אגב גם ברדיו עשר מעלים נשים.

אני יודעת שיש לזה גם היתר מקל אבל

לא כולם מקילים בזה כמו הרב עובדיה. עובדה היא שערוצי קודש אחרים שגם הולכים לפי הרב עובדיה לא רק שלא מחזיקים שדרניות אלא גם לא מוכנים להעלות נשים לשידור. מה שאומר שיש הרבה שמקפידים בתחום בזה. ואם רדיו קול חי רוצה להציג את עצמו כרדיו ממלכתי לחרדים מן הראוי שיקפיד בתחום הזה בשביל החרדים שמקפידים על זה.

למעלה