ערוץ 1?!? מה הסיפור שם?

היורו!!../images/Emo46.gif

ביגלל שהיורו היה ביום ראשון, היו צריכים לשדר את הטור של יום ראשון ביום שני וזה ממשיך. בrest day זה יסתדר לדעתי

ל נ ו ן

New member
נצל"ש

אני מתנצל מראש על השאלה. יש כאן איזה איש חביב בפורום שמוכן להסביר לי את שיטת הניקוד של הטור, ועוד כמה מושגים שלא ממש נהירים לי לחלוטין, חולצה ירוקה , מנוקדת, בריחות וכו'.

ל נ ו ן

New member
חן חן , ובנוסף

מדובר כאן רבות על "בריחות" של יחידים מדבוקות. מה המשמעות (טקטית, אסטרטגית?) של האלמנט הנ"ל בטור?

ממש בקיצור...

(ויש לכך התייחסות באות ה' התקפה במאמר אחר) זה קורה כל יום. הפלוטון מאחור יכול להחליט אם לרדוף אחרי הבורחים, ואז כמובן יש לו יתרון משום שהוא גדול יותר ויותר רוכבים יכולים למשוך ולעבוד. רוכבים שבורחים בד"כ לא יאיימו על הרוכבים המועמדים לניצחון, שהרי אם כן לא יתנו להם לברוח. הבריחה הראשונית היא עניין של הרבה עבודה. יש כמה נסיונות בד"כ עד שמתגבשת קבוצה של בורחים. החמישה שברחו היום הימרו והצליחו: אחד מהם ניצח והשני זכה בחולצה הצהובה. שלושת האחרים "סתם" קרעו את הת&% במשך 184 ק"מ, זכו בנקודות של הדרוג העולמי ובחשיפה של הספונסרים שלהם, דבר לא פעוט (ובכמה יורו של פרסים).

זה בטח לא ינחם את פיל

אבל יכול להיות שבזכותו הקבוצה שלו תעבור למקום הראשון בדירוג הקבוצתי. אם לוקחים בחשבון שקזאר הוא הרוכב שעל הנייר לפחות יש לו הסיכוי הגדול ביותר לשרוד בהרים, אז הוא יכול לפנטז על הצהובה בעוד שבוע. כך שאולי גם הם הרויחו משהו בבריחה הזו.

ה-8 ק"מ האחרונים של הבריחה

היו מרתקים. כל כך הרבה התקפות ולבסוף אף אחת לא הצליחה. אפשר היה לראות כמה חשוב הנצחון בקטע לכל הרוכבים. ל-2 רוכבים לפחות, קזאר וווקלר, היה סיכוי נמוך יחסית לזכות בקטע בגלל הנחיתות שלהם במיאוץ וגם בגלל חוסר נסיון לעומת 3 האחרים שהם רוכבים ותיקים ובעלי נסיון גם ברכיבת מסלול. לשניהם גם היה חשוב מאוד להגדיל את הפער למקסימום מול הדבוקה כי זה יאפשר להם ללבוש את הצהובה במשך עוד יום או יומיים וגם ימקם אותם בסוף המירוץ גבוה יותר בדירוג הכללי. ניתן היה לכן לצפות שהם יובילו את החמישיה וינסו להכתיב קצב גבוה גם במחיר הפסד בקטע שממילא לא היה להם סיכוי רב בו. אבל לא, הם סירבו לוותר על הנצחון בקטע גם במחיר של איבוד זמן לדבוקה והשתתפו במשחק ההתקפות והכיסויים. במיוחד הרשים אותי תומא ווקלר שהיה פעיל ביותר. הוא רוכב אגרסיבי ולמרות שלא ראינו את זה היום יש לו גם ספרינט לא רע והוא יכול להתפתח לרוכב חד יומי ברמה גבוהה.

aFish

New member
פיל המסכן...

הוא ממש לקח את זה קשה. רואים על קו הסיום (וטיפה לפני) איך הוא מתחיל לנענע את ראשו במשהו שאומר "לא, לא, אני לא מאמין, חושיליראבק, איך פיספסתי את זה..." וממשיך לנענע עוד ועוד...

למה הוא בוכה?

אני חושב שכל רוכב אחר שהיה מנצח בפאריס-רובא, שנה לא היו מצליחים למחוק לו את החיוך מהפרצוץ. אריה תגיד אתה לא ישן אף פעם? אתמול היית פה כל הלילה, וכבר ב-10 אתה ער?

פיל זה הרוכב של CSC,

הרוכב של אלסיו-ביאנקי זה מגנוס בקסטד השוודי. המנצח של פאריס-רובא 2004.

natyh

New member
תומאס פוקלר

האיש עם הצהובה תשמע עליו הרבה , במהלך הטור . מאגנוס באקסטד מאליסיו ביאנקי קבוצתו בשנה הקודמת של יאן אולריך האיש הדהים בפאריז רובא האחרון כשניצח בפיניש מדהים . ומאז הוא נכנס לתודעה כרוכב אופניים שצריך לספור עקוב אחרי המיקומים באתרים האירופיים ותראה שהוא מסיים קטעי ספרינט במקומות טובים בדרך כלל עשיריה ראשונה . סטיוארט אוגריידי מקופידיס אחד הספרינטרים הטובים בדבוקה . היום קצת זז לאחור מאחר והופיע ספרינטרים חדשים טובים ממנו אך איש עם הרבה כבוד . סנדי קאסאר האיש שרוצה להיות אחד הגדולים . ויעקב פיל אלוף דנמרק ומנצח הקטע האחרון בטור הקודם . הסברים ראה באתר , בתמונות ששת המסיימים ראשונים , לחיצה על תמונה תתיתן לך תקציר על האיש . נתי

natyh

New member
מגנוס בקסטד ???

סתם קרע את ה.... מגנוס הופך לאט לאט לכוכב על הוזכר שילשום בפאבה כמועמד לניצחון מוכיח פעם אחר פעם שכדאי לספור אותו . מוכיח שיש רוכבים בנורווגיה , לא ממש סתם קרע את ה... לגבי קאסאר והשני מספיק היה לראות את השידור בערוץ הצרפתי ולהבין אחרת שאל את אייל מאדמאן . נתי

למעלה