ערוץ 10 :כ-1000 סטודנטים לומדים..

ברק 188

New member
ערוץ 10 :כ-1000 סטודנטים לומדים..

כיום למודי רפואה בהונגריה, בציוד בתי חולים מיושן ועלות שכר לימוד מסתכם- באלפי דולרים שיוצאים את גבלות הארץ, נשאלת השאלה איך לא השכלנו לבנות בארץ מכללות ללמודי רפואה ובכך לחסוך את אלפי הדולרים, ביבי אתה שומע? תרים את הכפפה.
 

B T1

New member
../images/Emo8.gifביבי לא יכול להרים את הכפפה,

כי כרגע עסוק בלעשוק זקנים וחולים, אבל לידיעתך, הישראלים שלומדים בהונגריה רפואה. יכול להיות שלא יהיו רופאים טובים (בגלל הפגור בשיטות והשיטים) אבל יהיו עוד כמה חסידים נלהבים למטבח ההונגרי ולהונגריות היפות. יש גם הונגרים שלומדים בארץ (או בתמיכת הסוכנות או במסגרת אחרת) אתה רוצה שביבי ירים גם אותם? האפשרות לחילופי סטודנטים קיימת ברוב חלקי העולם החופשי שאנו חלק ממנו.
 

ברק 188

New member
אז יהיו טבחים בבתי חולים? ובשובה ל

סיום כתיבתך, המינון(לא חדר מיון) מסתים בכך ש... "להיות עם חופשי בארצנו" וכל היתר אכן אפשרות.
 

ברק 188

New member
ובשובה=תשובה *

*- וחוץ מזה הבטחתי אתמול בסיומו של יום להתאפק היום פה.
 

B T1

New member
מיום ליום יותר אנשים מיישמים...

את האימרה הלטינית האומרת: ubi bene ibi patria ובעברית שפת הקודש: המקום שבו טוב, שם המולדת
 

עב

New member
ועם זה שיש לנו כל כך הרבה רופאים

בכל זאת התורים ארוכים! כל כך הרבה פרדוכסים במדינה אחת קטנה בלי שפם! BT1 - האימרה הלטינית חכמה ואני מכירה אנשים שאמצו אותה והם פורחים מעבר לים.
 
למעלה