ערוץ 10 מחפש...

plaster

New member
ערוץ 10 מחפש...

צילומי העונה השנייה של "בלתי נתפס עם נמרוד הראל" (ערוץ 10) החלו. התוכנית עוסקת בחוויות מדהימות מתחום תת המודע, טלפטיה, קריאת מחשבות וכו`. לאייטם המדובר אנו מחפשים אחר מישהו מעל גיל 18, אשר סובל בחרדה, במיוחד מחרדה להופיע בפני קהל, למשל מוסיקאי שמאוד חרד מלהופיע על במה, או סטנדפיסט, נגן וכו' המתאימים מוזמנים להיכנס לאתר התוכנית "בלתי נתפס" ולצפות בקטעי הווידיאו. כתובת האתר: www.10.tv ניתן ליצור קשר באמצעות המייל, נא לציין כי הגעתם מפורום מוזיקאים [email protected]

itoosh2

New member
נצל"ש...

אתמול הייתה ללהקה שלי הופעה ראשונה.. הופענו ב"מרתף" ברעננה... שזה מועדון נוער יחסית קטן ברעננה... ניגנו 4 שירים (3 מקוריים + קאבר אחד) וההופעה הייתה ממש מעולה... נורא נהנתי וגם הבנתי שהאחרים נהנו... ובגלל שקצת קשה לי לתת על עצמי ביקורת אני אפסיק כאן ורק אגיד שהיה מגניב ביותר

noam273

New member
=]

למה? לך על זה, תן לעצמך ביקורות! [ זה הכי כיףXD] איזה קאבר עשיתם? בהצלחה בהמשך הדרךך.

itoosh2

New member
אני אולי אתן כשאני אראה את הוידאו..

אבל זה יהיה עוד שבוע בערך... הקאבר שעשינו היה ל"כל מה שנשאר" ולמרות שהתאמנו עליו הכי מעט והוא יצא לא משהו בחזרות בהופעה אמרו לנו שהיה לו את הביצוע הכי טוב...

hagarshtar

New member
אעאעהעהע היה טוב../images/Emo118.gif

"כל מה שנשאר מהכוח נשגמר אשמור לי למחר לעוד יום נהדר..." היה ממש הופעה טובה. כל אחוזים של השירים היו 100 בסוף
"אני אף פעם לא שר" לא נסלח ולא נשכח! ביי

למעלה