ערוץ 10 מחרים את שרונה תראו!
S sabag12 New member 2/12/05 #3 ../images/Emo54.gifמה זה ?!~?!!?!!?@$#&%? שלא יזכו להחרים את שרונה ?! אחד השירים הטובים ביותר שיצאו בתקופה האחרונה אחד הקליפים שאני יותר אוהב ועוד שרונה אחת המוכשרות שקיימות ונשארו בארץ. חוצפה .
../images/Emo54.gifמה זה ?!~?!!?!!?@$#&%? שלא יזכו להחרים את שרונה ?! אחד השירים הטובים ביותר שיצאו בתקופה האחרונה אחד הקליפים שאני יותר אוהב ועוד שרונה אחת המוכשרות שקיימות ונשארו בארץ. חוצפה .
S scoobysnax New member 2/12/05 #5 צפוי כל הערוצים המסחריים הצבועים האלה מאוד טובים בלהמציא סיבות שלא קשורות לשום דבר. לא אהבתם? תגידו אל תתנו תירוצים.
צפוי כל הערוצים המסחריים הצבועים האלה מאוד טובים בלהמציא סיבות שלא קשורות לשום דבר. לא אהבתם? תגידו אל תתנו תירוצים.
S sabag12 New member 2/12/05 #7 ../images/Emo54.gifאין מה לא לאהוב, זו שרונה. ואגב את הקליפ של עברי לידר הם ידעו טוב מאוד לשים ששם יש גם כן זוג הומואים מתנשקים.
../images/Emo54.gifאין מה לא לאהוב, זו שרונה. ואגב את הקליפ של עברי לידר הם ידעו טוב מאוד לשים ששם יש גם כן זוג הומואים מתנשקים.
S SHEILLA New member 2/12/05 #9 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif ו"סופרסטאריות"חצי ערומות ורזות כמו מקל זה מצויין
S scoobysnax New member 3/12/05 #11 תגיד את זה להם =] אני התמכרתי לקליפ, הוא עובר אוטומטית לפול ווליום כש24 מואילים בטובם להראות אותו
S sabag12 New member 3/12/05 #12 ../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif. יש לי תסינגל ככה שאני שומע אותו תמיד .
K kombinaizer New member 3/12/05 #13 מה הקשר למטרופולין? ובאמת ערוץ מפגר... כאילו היום אין חשיפות לגאים\גאות.