ערוץ 10....

ערוץ 10....

תאמת זה די מבאס שעכשיו מתחילים לשדר את האו סי בערוץ 10.. זה כל הרעיון שזה היה בלעדי ליס..(עד עכשיו) זה כמו שלנו יהיה טלנובלה בעמ'...זה די דפוק..לא חושבים?!

Nitzan122

New member
באמת?!

באיזה שעה? סוף סוף אני יוכל לראות את זה בטלווזיה!!! ועם תרגום!!! (אני יוכל להבין מה סת' אומר!!!) רק חבל שזה עם פרסומות אבל לא ניטפל לדברים האלה עכשיו, יהיה לי OC!!!!!

shawn 1

New member
כן, אבל OC וכול השאר, זה רכש

ורכש כולם יכולים להשתמש בו.... הפקות מקור לדוגמא, שזה טע"מ זה אי אפשר שחברה אחרת תקנה...יש הבדל...

טע"מ?../images/Emo57.gif

טב"ע זה לא טעים.. בכל מקרה לפי מה שהבנתי קשת קנתה את העונה הראשונה של השיר שלנו שזה בערך על אותו משקל- הש"ש זה לא רכש בכל זאת קנו אותה וזה אחרי מו"מ ארוך מאוד- דיברו על זה עוד ששודרה העונה הראשונה..

Tinty

New member
אם טמבלנובלה בע"מ תשודר בyes

הסדרה תחשב כסדרת רכש, ולא כהפקת מקור (לדוגמה: "השיר שלנו" היא הפקת המקור של yes. החברה הפיקה אותה בשיתוף "טדי הפקות"). "The OC" משודרת בyes, ונחשבת לסדרת רכש (משום שהפרקים שמשודרים בyes נקנו מחברת ההפקות של הWB, שהפיקו אותה). סדרת רכש היא סדרה שגוף השידור קונה את זכויות השידור לפרקיה מהגוף המפיק/בעל זכויות השידור שלה. "הפקת מקור" זו לא הגדרה להפקה ישראלית. זו הגדרה לסרט/סדרה/מחזמר שגוף השידור אחראי לה.

הם גם רכשו תוכניות מניקולודיאון+

JTיXל

New member
זה מבאס....

כי כל הקטע שיש לנו לווין ולשמו אנחנו משלמים הוא שלנו יהיו סדרות שאנשים בלי לווין לא יוכלו לראות..

למעלה