רוב הזמן נח
Well-known member
עברתי רוב הזמן לערוץ 14.
"הפך"? מתי הוא לא היה כזה? ומה שונה ממנו ערוץ 12?ערוץ 13 הפך לערוץ שמאלני מחורבן למזוכיסטים שמאלנים עם בעיות פסיכיאטריות.
פעם בבוקר היה אברי גלעד, אז הוא היה מרכז ימין."הפך"? מתי הוא לא היה כזה? ומה שונה ממנו ערוץ 12?
לא יודע מה זה מרכז. מכיר ימין ושמאל. מרכז זה בדרך כלל קבוצה שאו שאין לה דעה מגובשת (בנושאים המדיניים לפחות), או שהיא מתביישת בעמדותיה ולא מעוניינת להיות מזוהה עם אף צד.פעם בבוקר היה אברי גלעד, אז הוא היה מרכז ימין.
פעם היתה בערב איילה חסון.
המנחה שמנחה את התוכנית, מאוד משפיע על איך תראה התוכנית ומי יופיע בתוכנית.לא יודע מה זה מרכז. מכיר ימין ושמאל. מרכז זה בדרך כלל קבוצה שאו שאין לה דעה מגובשת (בנושאים המדיניים לפחות), או שהיא מתביישת בעמדותיה ולא מעוניינת להיות מזוהה עם אף צד.
בכל מקרה עם כל הכבוד למר גלעד, אדם אחד לא הופך ערוץ למה שהוא. לא לחיוב ולא לשלילה. זה כמו שערוץ 12 מזוהה על-ידי רוב המחנה הלאומי כערוץ שמאל קיצוני וזאת על אף שבהחלט יש בו גם אנשים שאינם כאלה ואולי אף כאלה שנטועים חזק בימין דווקא. כשתוכנית הדגל של הערוץ בשעת צפיית שיא ניתנת לאיש שמאל קיצוני כמו דרוקר למשל וחברי הפנל שלו, רובם ככולם, הם רל"ביסטים שמשתייכים לשמאל-הקיצוני, לא הנחיית אברי גלעד כיצד לעשות תרגילי מתיחה בשעות הבוקר תהיה זו שתשנה את אופי הערוץ. וזאת רק דוגמה אחת מיני רבות.
אולי. אני לא בקי בכך. אבל תוכנית אחת לא עושה ערוץ. בוודאי שלא תוכנית בוקר.המנחה שמנחה את התוכנית, מאוד משפיע על איך תראה התוכנית ומי יופיע בתוכנית.
למי שרואה את התוכנית, זה משנה. בתקופה של אברי, לפחות בבוקר הערוץ היה שפוי.אולי. אני לא בקי בכך. אבל תוכנית אחת לא עושה ערוץ. בוודאי שלא תוכנית בוקר.
ברור. אני מדבר על הערוץ בכללותו. בשביל לבחון ערוץ ולהגדיר אותו, לא די בתוכנית אחת שיוצאת דופן (ככל שהיא בכלל אכן כזאת). צריך יותר מזה. הרבה יותר.למי שרואה את התוכנית, זה משנה. בתקופה של אברי, לפחות בבוקר הערוץ היה שפוי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.