ערוץ 22 מהררררר
פ פוצנוש New member 20/1/06 #3 תמיד אני תופסת אותה הזמן הקלטתי את זה למחשב באיכות לא משהו יש קצת דייליי אבל מה מה שמנה זה עדיף מכלום
תמיד אני תופסת אותה הזמן הקלטתי את זה למחשב באיכות לא משהו יש קצת דייליי אבל מה מה שמנה זה עדיף מכלום
0 0mroosh New member 20/1/06 #6 אחותי הגדולה אומרת שרונה מגיעה ליצפאן ביום ראשון. בדקו זאת, שמא לא תפספסו פעם הבאה, .
ש שישיץ New member 20/1/06 #8 אבל יום ראשון יש פלונטר ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif אבל הלוואי
0 0mroosh New member 20/1/06 #9 הו נכון, ../images/Emo7.gif זה אומר שאראה אותך בראשון, (לא הייתי בתאטרון חודשיים בערך, ). יוסף .
ש שישיץ New member 21/1/06 #17 איזו תקופה נפלאה_../images/Emo79.gif הסופש היה מדהים, מחר פלונטר, יום שני בגרות במתמטיקה, יום שלישי ירושלים כמה יפים החיים. לא ראית איזבלה שיים און יו
איזו תקופה נפלאה_../images/Emo79.gif הסופש היה מדהים, מחר פלונטר, יום שני בגרות במתמטיקה, יום שלישי ירושלים כמה יפים החיים. לא ראית איזבלה שיים און יו
0 0mroosh New member 21/1/06 #19 יום שני הבגרות במתמטיקה, והתחלתי ללמוד עכשיו, בערך. D: מחר פלונטר, וכואב לי הרחם.
ק קוֹבּ New member 22/1/06 #25 זה מדכאון. אני מכיר הרבה שזה קורה להם כשהם מאבדים משהו שחשוב להם. ואולי זה סתם כי עכשיו יש לה כמות פיצוחים של שניים רק לעצמה. .
זה מדכאון. אני מכיר הרבה שזה קורה להם כשהם מאבדים משהו שחשוב להם. ואולי זה סתם כי עכשיו יש לה כמות פיצוחים של שניים רק לעצמה. .
C califia New member 20/1/06 #10 יש שידור חוזר?שמעתי משהו על פוליטיק עכשיו שמיכל עדן לא נבחרה למקום ריאלי, מי יודעת אולי רונה היא התקוה שלנו.
יש שידור חוזר?שמעתי משהו על פוליטיק עכשיו שמיכל עדן לא נבחרה למקום ריאלי, מי יודעת אולי רונה היא התקוה שלנו.
N noa08128 New member 20/1/06 #11 הו לא! תמיד אני מפספסת ! פוצונוס תכנסי לאיסיי! טוב אינשאללה יהיה רונה ביום ראשון ואני פה בחורף הקר מלא השעמום נועה
הו לא! תמיד אני מפספסת ! פוצונוס תכנסי לאיסיי! טוב אינשאללה יהיה רונה ביום ראשון ואני פה בחורף הקר מלא השעמום נועה