ערוץ 24

i c u 2

New member
ערוץ 24

בתחילת השידורים של הערוץ הוא היה די צולע, לאחר מכן שופר, באו תוכניות שהביאו רק מוזיקה ולא תוכניות בלבול מוח למיניהן. ובזמן האחרון הוא שוב הדרדר והביא ים פרסומות, תוכניות משעממות, תוכניות מחזוריות חופרות במקום להביא רק מוזיקה. בנוסף נראה לי שהרבה אנשים נטשו את הערוץ בגלל כל מה שאמרתי מה שיגרום בסופו של דבר לחוסר הרלוונטיות של הערוץ. מה שכן בעד הערוץ הוא העניין שהמוזיקה המזרחית לוקחת כ-75% לדעתי מהתוכן המשודר בערוץ כיום לעומת 60% {לדעתי} בתחילת השידורים. אני מאמין שאנשים מערוץ 24 קוראים בפורום ומהם אני מבקש להחזיר ללוח השידורים את המבוקשים, ראש בראש ועוד תוכניות שהיו בתחילת שידורי הערוץ. מה אתם אומרים?

מסכים איתך, ממזמן זה נהיה ערוץ החפירות.

ממתי שקשת אחראים על הערוץ הזה הוא רק מידרדר,במקום לקדם אומנים ולאוו דווקא מהז'אנר המזרחי הם עסוקים בלקדם את שידורי קשת ואת עלייק הסלבים שלה כמו מעיין חודיבה יוסף ועוד שאר פליטי הפח הגדול.

i c u 2

New member
הם מבזבזים את ההכנסות מפרסומות על שטויות

נראה לי שהכסף שנכנס להם מפרסומות הולך על תוכניות יקרות שלא שוות את ההשקעה. כל תוכנית עם מפורסם כלשהוא עולה ים כסף והרייטינג לא גבוה במיוחד {אולי בתבורי'ס יש רייטינג אבל בשאר לא נראה לי} . זה בול כמו שערוץ 10 השקיעו ים כסף בלהעביר את מיקי חיימוביץ', יעקב איילון ודני רופ לערוץ 10 בשביל להביא רייטינג ועדיין חדשות ערוץ 2 עוקפים אותם בלי ווינקר גם אם הם מביאים את סבתא שלי לקריין שם חדשות. בקיצר! תחזירו ת'תוכניות הזולות והטובות! שדרו רק מוזיקה ותפסיקו לדבר!

תת תבוריס תת רמה.

הבן אדם יושב עם סיגריה ואלכוהול בביתו (אחלה חינוך אגב לילדים שצופים) פותח תוכנית ואומר ערב טוב לכם צופינו המזרחיים האסליים אם אתם אשכנזיים מה אתם עושים כאן מקומכם בערוץ 8.לאן הדרדרה התרבות שלנו עצוב מאוד.

עוד משהו על ערוץ 24

היום במסגרת התוכנית שמח עם ירון אילן תתארח הזמרת הישראלית היווניה אליקי באולפן ותבצע שם מספר שירים

למעלה