ערוץ 3 על הכוונת הוורודה

the_new_guy

New member
ערוץ 3 על הכוונת הוורודה ../images/Emo34.gif

יש לי הצתה מאוחרת- נכון! עברו כבר הרבה שבועות מאז נכנסה ´הכי גאים שיש´ לחיינו ורק עכשיו התחלתי להתעצבן: מה הקטע עם מועד השידור שלה?! למרות שיש בסדרה קטעים נועזים יחסית (בתכל´ס לא רואים יותר יותר מדי), זה לא עיקר הסדרה. זו סדרה שקל להתחבר לדמויות בה, ויכולה לספק מודל לחיקוי לגייז מכל צבעי הקשת
וגם לסטרייטים ובעיקר להורים של בני נוער גאים(בעיקר של איך לא להתנהג- ע"ע אבא של ג´סטין). אבל באמת, יום שישי בחצות??? תעשו לי טובה! מקבלי ההחלטות מאפשרים לקהל לראות את ´אוז´ (סדרה מצויינת לכשעצמה) באמצע השבוע ב- 23:00 , כי אחרי הכל זו סדרה טובה עם ה-מ-ו-ן אלימות, ואלימות אפשר לשדר (ואפילו אפשר לשדר פרומואים!) אבל סדרה שכל הגיבורים בה הם (רחמנא ליצלן) הומואים(יש לבטא את המילה בלחש)?! חס וחלילה. הרשימה עוד ארוכה: למשל סקס והעיר- אותה רמת נועזות מבחינת מה רואים ונושאי השיחה אבל, תודה לאל, מדובר בנשים סטרייטיות. אז אם לא קשה לכם, תוציאו את הסדרה הזו מהארון! שדרו אותה בשעה וביום שלא רק מי שחבר בקהילה יראה אותה. כי זה שאתם משדרים אותה, זה לא מספיק לנו!(הרשו לי לרגע לדבר בלשון רבים). ומה עם קצת פרומואים? אנחנו רוצים שהסדרה תגיע לעוד אנשים, שידברו עליה בשיחות סלוניות. אולי ככה פחות אנשים יתעלפו למראה שני גברים מתנשקים וההומופובים למיניהם, יהפכו למיעוט הנרדף שחי בארון. לסיכום, אתם שם למעלה בחברות הכבלים: אתם על הכוונת הוורודה, וקשה לפתוח בפניכם את הארנק כשהלווין כרגע נראה הרבה יותר טוב. פשוט תזכרו שלכל דבר
יש תחליף
(אפילו לערוץ 3 של הכבלים).

נועם*

New member
אתה כל כך צודק! ../images/Emo45.gif

באמת מישהובאמת צריך לעשות משהו בנידון, לא רק בגלל שזה יהיה יותר נוח בשעות אחרות במביוחד לא ביום שישי!!! אלה בשביל שהעולם באמת יפתח לזה, ולא יזדעזע משני גברים מתנשקים! צריך לעשות משהו בנידון... אבל מה? שלכם נועם!

אופק L

New member
../images/Emo34.gif נוגעים לא נוגעים

הם כביכול נותנים לנו גם חומר שמתאים לנו, לקהילה ההומוסקסואלית בישראל, אבל משדרים את הדברים בשעות ובזמנים הכי פחות מתאימים. איזה אדם נמצא בבית ביום שישי בחצות? במקום לצאת לבלות עם חברים? לשבת על כוס קפה עם אנשים מהעבודה? לקחת סרט ב-DVD? כך או כך, מדברים על הסידרה הזו בהמון סלונים בישראל. אורנה לנדאו כתבה עליה בידיעות אחרונות, דיברו עליה גם במעריב לנוער, פנאי פלוס, רייטינג - יודעים שיש תוכנית כזו בישראל. לאחרונה אף התחילו לשדר אותה בשידורים חוזרים באמצע השבוע - לכל מי שפיספס פרקים או מעוניין לראות שוב.

MARMELAD

New member
והכי מצחיק זה

שדווקא אוז לדוגמא שממגנטת אלי הצעירים סטרייטים מלאה בסצינות מין בין גברים... הרי בכלא אין יותר מדי נשים. תיכנסו לפורום אוז, תראו איזה דיונים מתנהלים שם על "האם אדביזי נהנה כשהוא אנס את שיבטה" ותחשבו כמוני שהם כולם אוחצ´ות שם......

אופק L

New member
סצינת מין בבית כלא לא מציגה יחסים

של אהבה אלא בסך הכל כלי להגיע לפורקן מיני. כשאדביזי אנס את שיבטה הוא לא נישק אותו, הוא לא ליקק לו את הפטמות ולחש לו שהוא אוהב אותו - הוא לא הפגין שום יחס של אהבה או חיבה אליו, אלא פשוט דחף את איבר המין שלו כמה שיותר חזק וכמה שיותר מהר. האם סטרייט שרואה את הסידרה הזו באמת נחשף למגע מיני הומוסקסואלי כמו שאנחנו מכירים? או שזה מתקשר לו עם אונס, עם בית כלא, עם כאב ודם ומחלות - כך לפחות זה מוצג בסידרה אוז גם בזינזאנה דרך אגב היו יחסים בין זוג גברים אסירים (גם בין זוג נשים), אבל שם יש נשיקות וחיבוקים ואהבה.

MARMELAD

New member
דווקא לא נכון בכלל

כי שלוש דקות אחרי סצינת האונס באותו פרק של אוז שודרה הנשיקה הראשונה והמחשמלת יש לאמר בין ביצ´ם לקלר ! שהם שני אסירים גבריים וקשוחים שהתאהבו אחד בשני ז"א, האחד התאהב בשני והשני בכלל משחק אותה כי הוא רוצה להתנקם בו על.. טוב מה זה משנה. העניין הוא שבגלל שזה בשידור חוזר אז אני כבר יודע מראש מה יקרה ששני האסירים האלה מתאהבים אחד בשני עד מעל הראש נשארים שנתיים שלמות ביחד ON AND OFF שוברים אחד לשני את הלב ואת הגפיים ומפציצים ברומנטיקה וזוגיות דביקה ממש כמו ההורים של ברנדה וברנדון בקיצור. יש זוגיות. יש אהבה. יש נשיקות וחיבוקים וליטופים. ובכך אוז הפכה בעיניי לפורצת דרך.

אופק L

New member
הנשיקה שהגיעה לאחר מכן הייתה חלק

מאיזה שהוא משחק שקשור בשתיית כהל לא? (מה שהיה אמור להיות כהל והתברר כזיוף). אל תזכיר לי את ההורים של הברנדונים - יש לי סיוטים מהליקוקים והדבקות שלהם, כל כך לא אמיתי.

MARMELAD

New member
לא לא מה פתאום

הכוהל הזה היה בגלל שאחד מהם הוא שתיין כבד לשעבר עכשיו, הוא נגמל מזה והשני רק משחק אותה חבר שלו בגלל איזה סיפור פתוח ממקודם והוא הביא לו את הכוהל כדי לגרום לו לחזור לאלכוהול אח"כ הוא גם כמעט יירצח אותו אבל אח"כ הוא יגלה שהוא לא יכול לחיות בלעדיו והם ייתאהבו לחלוטין וייפרדו ויחזרו וחוזר חלילה הם הופכים להיות הזוג היציב של הסדרה משהו כמו קריסטל ובלייק שבכל פעם שאחד מהם מדבר השני נמצא מאחוריו ומהנהן והסיבה שהם התנשקו זה בגלל שקלר התאהב בביצ´ם בגלל זה הוא גם דיבר עם היועצת של בית הסוהר מוקדם יותר ואמר לה שהוא חושב על בנים והיא אמרה לו שבכלא יש הרבה שעושים סקס עם בנים בגלל שאין נשים, והחרמנות וכו´ ואז הוא אמר לה "לא, אני מדבר על אהבה" למה נכנסנו לזה פה? יאללה אחי לפורום אוז. סתאאאאאם.. דרך אגב! אם אתה עוד פה כנס לצ´ט של הפורום כי יש לנו דברים עוד פתוחים מהאימייל של הסופ"ש !

yoavon1

New member
המממ... אופק...

אתה באמת קורא לשידור הסדרה בשעה 2 לפנות בוקר "שידורים חוזרים באמצע השבוע - לכל מי שפיספס פרקים או מעוניין לראות שוב"
I think not...

MARMELAD

New member
צריך להתחיל איפהשהוא

אל תשכח שערוץ שלוש הוא לא הערוץ הגאה ביותר בעולם סך הכל ערוץ שלוש הוא ערוץ עייף, מבוגר, שגרתי מדי אבל מהרגע שנכנסו YES לתמונה והביאו איתם משב רוח רענן בכל צבעי הקשת גם ערוץ המשפחה הרגיש שזה הזמן לפנות אלינו קצת יותר ובהתחלה היה רק פרק אחד בשבוע עכשיו זה כבר שלושה כולל השידורים החוזרים ואני מאמין שבעתיד הם אפילו יוסיפו עוד תוכניות ובשעות קצת יותר נורמליות ובכל מקרה אני בהחלט חושב שלשדר את הכי גאים שיש ב24:00 בלילה זה לא מוגזם סך הכל יש שם יותר סצינות סקס מסדרה כמו NYPD שהייתה משודרת ב 23:00 או סקס והעיר שמושדרת גם בסביבות 23:00 (ותסלחו לי על חוסר הדיוק בשעות) בכל מקרה - סדרה הכוללת סצינות מין בוטות צריכה להיות משודרת מאוחר ואני לא רואה בזה שום דבר רע אז ערוץ שלוש - תודה, בהצלחה בהמשך תנסו גם להביא תוכניות הומואיות עם קצת יותר תוכן וYES - תמשיכו לזיין את ערוץ שלוש כדי שכולנו נרוויח

i love u

New member
מלאכון שלי אתה עוד פה?

מה המצב מאמי מה קורה? איך בחיים? איך בעבודה? מה עם הפורום? יש לך ד"ש מרועי...

למעלה