the_new_guy
New member
ערוץ 3 על הכוונת הוורודה ../images/Emo34.gif
יש לי הצתה מאוחרת- נכון! עברו כבר הרבה שבועות מאז נכנסה ´הכי גאים שיש´ לחיינו ורק עכשיו התחלתי להתעצבן: מה הקטע עם מועד השידור שלה?! למרות שיש בסדרה קטעים נועזים יחסית (בתכל´ס לא רואים יותר יותר מדי), זה לא עיקר הסדרה. זו סדרה שקל להתחבר לדמויות בה, ויכולה לספק מודל לחיקוי לגייז מכל צבעי הקשת
וגם לסטרייטים ובעיקר להורים של בני נוער גאים(בעיקר של איך לא להתנהג- ע"ע אבא של ג´סטין). אבל באמת, יום שישי בחצות??? תעשו לי טובה! מקבלי ההחלטות מאפשרים לקהל לראות את ´אוז´ (סדרה מצויינת לכשעצמה) באמצע השבוע ב- 23:00 , כי אחרי הכל זו סדרה טובה עם ה-מ-ו-ן אלימות, ואלימות אפשר לשדר (ואפילו אפשר לשדר פרומואים!) אבל סדרה שכל הגיבורים בה הם (רחמנא ליצלן) הומואים(יש לבטא את המילה בלחש)?! חס וחלילה. הרשימה עוד ארוכה: למשל סקס והעיר- אותה רמת נועזות מבחינת מה רואים ונושאי השיחה אבל, תודה לאל, מדובר בנשים סטרייטיות. אז אם לא קשה לכם, תוציאו את הסדרה הזו מהארון! שדרו אותה בשעה וביום שלא רק מי שחבר בקהילה יראה אותה. כי זה שאתם משדרים אותה, זה לא מספיק לנו!(הרשו לי לרגע לדבר בלשון רבים). ומה עם קצת פרומואים? אנחנו רוצים שהסדרה תגיע לעוד אנשים, שידברו עליה בשיחות סלוניות. אולי ככה פחות אנשים יתעלפו למראה שני גברים מתנשקים וההומופובים למיניהם, יהפכו למיעוט הנרדף שחי בארון. לסיכום, אתם שם למעלה בחברות הכבלים: אתם על הכוונת הוורודה, וקשה לפתוח בפניכם את הארנק כשהלווין כרגע נראה הרבה יותר טוב. פשוט תזכרו שלכל דבר
יש תחליף
(אפילו לערוץ 3 של הכבלים).
יש לי הצתה מאוחרת- נכון! עברו כבר הרבה שבועות מאז נכנסה ´הכי גאים שיש´ לחיינו ורק עכשיו התחלתי להתעצבן: מה הקטע עם מועד השידור שלה?! למרות שיש בסדרה קטעים נועזים יחסית (בתכל´ס לא רואים יותר יותר מדי), זה לא עיקר הסדרה. זו סדרה שקל להתחבר לדמויות בה, ויכולה לספק מודל לחיקוי לגייז מכל צבעי הקשת