ערוץ 7 באינטרנט

ערוץ 7 באינטרנט

מעבירים כל לילה מ-1 בלילה עד-6 בבוקר את השידורים מרדיו בית ישראל מוזיקה טובה זה בטוח וכן בטלפון של השידור החי036066777

רמה גבוהה???

חבורת נוכלים, שעובדים על הציבור בעיניים ! היום כמעט השלחתי את מקלט הרדיו מהחלון מעצבים בגללם, שרלטנים ירודים, הפרסומות הסמויות והגלויות פשוט מחפירות שם, עובדים ומשקרים על בעיניים, בעיקר סגנון הפרסום משהו כזה:נימני מעלה לשידור את איש "אלטרנטבע" ואומר לו... כל העובדים באולפן כבר הורידו כמה קילו במשקל מאז שלקחו את לפני כמה ימים, והאיש עונה לו... כן מר נימני המון אדם צובעים על טלפון החברה ומודיעים על הצלחתם להוריד משקל תוך ימים ספורים, יש לחצים על הקווים תמשיכו להתקשר !!! . תסלחו אבל פשוט נוכלים ברמה בינלאומית, כמה שקרים אפשר לפרסם? ועוד באיזה סגנון ניבזי ועלוב? עושים תמאזינים אינפנטילים?! ועוד לא דיברתי על הישועות המדומות, חבורת גזלנים עלובים, כל כאלב ביג`י יומו, קצת סבלנות, ה` ירחם.

מה הבעיה בפרסומות?

דבר ראשון נימני עשה דבר שאף אחד לא עשה שזה מוזיקה נטו זכותו לעשות פרסומות הרי הרדיו צריך להתקיים לא? דבר שני הוא מכבד את עצמו ובכלל אין ימי התרמה לרדיו. ההצלחה שלו מדברת בעד עצמה אולי תגיד שצורת הפרסומות לא מוצאת חן בעינך זכותך אבל תבין שהרדיו הוכיח את עצמו לדעתי זו הצלחה אגדית ערוץ 7 הם לא טיפשים תאמין לי

טיפשים? הצלחה?

מי דיבר על זה בכלל, הסגנון השרלטני שלקוח מהשוק הפלילי,רמאות בפרסום נבזות בפרסום,על זה הנני דובר ! הופכים אנשים למפגרים?! לאינפנטילים?! זה נקרא פרסום? לעבוד על אנשים בעיניים לרמות אנשים בפנים,מאיפה נלקח הסגנון הניבזי הזה? איפה האינטלגנציה בפרסום? איפה הכבוד העצמי של המאזינים? גועל נפש. חבורת נוכלים כל הרדיו הזה.

תראה

החברה של אלטרנטבע מפרסמת גם בעיתונות אז אולי תגיד שהם גם שרלטנים מי ביקש ממך להאמין תבדוק חוץ מזה מה אתה מקנא?מציאות שהוא מצליח אתה סתם נהנתן הרי אתה לא שילמת שקל אז למה סתם לקטרג אולי אתה מהאנשים שמחפשיםרעות אם כן חבל על הויכוח

איזה רעות...

אין לי שום בעייה עם הרדיו ועם המוזיקה. הבעייה היא... סגנות הפרסום שמבוצע בצורה לא ישרה ומוקצנת עד כדי רמאות, בערוצים אחרים בפרסומות מסלפים או מעקמים או מעוותים בפרסום מוצרים, אבל יש כלל שלא חוצים והוא... סגנון הפרסום יעני משאירים טיפה הרגשה של אמינות בפרסום. בעוד שבבית-ישראל, משקרים לאורך כל הפרסומת ללא טיפת בושה ! פשוט מזלזלים במאזינים ! אני חושב שיש גבול שאסור לחצות בפרסום והם חוצים את זה כל הזמן, פשוט תעשה "לבד" השוואה בין פרסום שם לערוצים אחרים ומיד תבין על מה דיברתי.

קצת סדר

אני חושב שאתה מתכוון שהם עושים מהמאזינים שלהם מטומטמים שקונים בגלל זה. אם כך אז אני מסכים איתך במאת האחוזים אבל כמו שאמר משה זה רדיו והם צריכים לחיות על משהו וזה אחד מהדברים.

מישהוא קיבל פעם פרס?

מרדיו בית ישראל? הם מחלקים כל כך הרבה פרסים למה אני לא ראיתי אף אחד שקיבל?

אני לא מכיר אף נפש חיה שקיבלה

ואפילו אני הקטן שזכיתי בהמון פרסים בערוצים אחרים בבית ישראל לא זכיתי עדיין. אך הסיבה היא פשוטה שכדי לזכות שם בפרס צריך קודם לדרג במשך שעה איזה מצעד אוילי שבית ישראל החליטו עליו ואחרי שהוצאת 50 שקל על שעת שיחה לסלולרי אולי תזכה לקבל חתיכת פלסטיק המתיקריא "פלטה" סיכום הדברים- עובדים עליכם בעינים.

מישהוא קיבל פעם פרס?

מרדיו בית ישראל? הם מחלקים כל כך הרבה פרסים למה אני לא ראיתי אף אחד שקיבל?

למעלה