ערוץ E תוהה:איך הקליפים של דנה לא היו מועמדים

dandan 23

New member
ערוץ E תוהה:איך הקליפים של דנה לא היו מועמדים

ערוץ E תוהה, איך יתכן שמר יואב קוטנר לא מצא לנכון להכניס את השיר "לאב בוי" ו"סרט הודי" לתוך רשימת הקליפים המועמדים לקליפ השנה. מתוך הדברים שבכתבה:"... ואז הגיע הפרס האחרון והחשוב מכולם: שיר השנה. הופה! "יש לנו תיקו", הכריז יואב קוטנר, האיש שעשה את הערוץ וממש אוטוטו יעזוב אותו לטובת רדיו. אז מצד אחד קיבלנו את שרית חדש עם "זה ששומר עלי", ומצד שני את "בואי נעזוב" הטחון של דנקר ובוטנר. לא שיש לנו תלונות. אנחנו רק תוהים לאן נעלמו שני הלהיטים הכי מושמעים של השנה - "סרט הודי" של דנה אינטרנשיונל ו"לאב בוי" של דנה. ואחרי זה בהפקה עוד מתפלאים שהדיווה נהייתה להם חולה בדקה התשעים. בקישור המצורף. נ..ב: באתר ניתן לראות את דנה בסרטון בטקס קבלת פלטינה מאירוע פלאפון

נו על זה שערוץ 24 יתנו תשובה

ואז הגיע הפרס האחרון והחשוב מכולם: שיר השנה. הופה! "יש לנו תיקו", הכריז יואב קוטנר, האיש שעשה את הערוץ וממש אוטוטו יעזוב אותו לטובת רדיו. אז מצד אחד קיבלנו את שרית חדש עם "זה ששומר עלי", ומצד שני את "בואי נעזוב" הטחון של דנקר ובוטנר. לא שיש לנו תלונות. אנחנו רק תוהים לאן נעלמו שני הלהיטים הכי מושמעים של השנה - "סרט הודי" של דנה אינטרנשיונל ו"לאב בוי" של דנה. ואחרי זה בהפקה עוד מתפלאים שהדיווה נהייתה להם חולה בדקה התשעים. וואלה הכל שקוף שיט פאק פאק פאק לינצ' על דנה

מיקמיק17

New member
איזה בלפנות: תיקו עלאק../images/Emo128.gif

שיעבוד על מישהו אחר...

RoNNy770

New member
אני שמחה שהם כתבו את זה...

עשו לדנה עוול השנה עם הטקס הזה ואני מרגישה שהם לא נתנו לדנה בכוונה את התארים שהגיעו לה. אבל אני סומכת על דנה שהיא יודעת מה היא עושה ואני בטוחה שהיא לא תביא לאף אחד להפיל אותה ובטח שלא לכמה אנשים שאחראים לערוץ אחד בארץ שלנו כי בסופו של דבר הקהל שאוהב אותה מאוד קובע.

שלחתי ברגע זה מכתב

ערוץ 24 התגלתם כערוץ נוכל ושקרן,אני מחרים אותכם עד שערוץ 24 יתן את התשובה האמיתית למה שנעשה עם הזמרת דנה אינטרנשיונל איך שירים הכי מושמעים והקמבק הכי מדובר ושירים הכי טובים שנעשו בעשור האחרון נזרקים החוצה ולא מקבלים אפילו פרס אחד,לא יתכן שאנשים כמו יואב קוטנר יעשו לינצ' עם הזמרת הכי טובה דנה אינטרנשיונל מכניסה יופי למוסיקה הישראלית,יש להרבה זמרים מה לילמוד מדנה אלי מצתרפים לחרם שהבטיחו לי שלא יפתחו את ערוץ 24 המישפחה המורחבת וחברים אני מגייס ברגעים אלו חברים שישגרו אליכם איימלים ובהם נזיפה ואי אמון בערוץ 24

שני23889

New member
זה באמת לא הגיוני אבל תחשבו על זה שניה....

שסרט הודי ולאב בוי שהיו הכי מושמעים וכמעט הכי אהובים והכי מפציצים השנה נעלמו שלא היו פתאום משהו פה מסריח רצח!!! זה לא יהיה הגיוני גם אם תנסו להפוך את זה מכל הצדדים נראה לי שתיחמנו פה ובגדול!!!

למעלה