ערוצי זהב

מאיהק

New member
ערוצי זהב

שאלה לחברי הפורום הודעתי על רצון להתנתק משרותי ערוצי זהב בתחילת החודש. לאחר כשבוע התקשרו אלי לקבוע תאריך ניתוק, מאחר שעל שאלתי עד מתי עלי לשלם נענתי- שיחת הטלפון הראשונה שבה הבעתי את רצוני להתנתק. קבעתי את תאריך הניתוק הפיסי לקראת סוף החודש. כמובן שקבלתי חשבון על כל אותו חודש. מה עושים? האם יש תקדים צרכני בנידון? למי עלי לפנות?

מאיר פ

New member
תשלום לערוצי זהב

מדבריך משתמע שלמעשה היית מחובר כל אותו חודש. אם אכן כך, נהנית מהכבלים כל התקופה. נראה לי מוזר ההסבר של נציג החברה כי מספיק ההודעה הטלפונית. הודעה על ניתוק בחברת תבל, למשל, מתקבלת באצעות פקס, לאחר שהלקוח ממלא את כל הפרטים הרלוונטים (רצוי לעשות זאת בדואר רשום,ליתר ביטחון). בכל זאת, אם כבר נותקת, שיהיה לך לבריאות.

מאיהק

New member
זה לא העיניין

במהלך החודש הזה הבית היה ריק <שיפוצים> לא "נהנתי" משירותי ערוצי זהב למה עלי לשלם אחרי שהבאר לי שאני לא אשלם? ידוע לי שערוצי זהב מקליטים את השיחות המתקבלות האם אני יכולה לדרוש לקבל את הקלטת השיחה שבא נאמר לי שתוקף הביטול הוא מההודעה הראשונה שלי?

הגרינץ

New member
אתה יכול לנסות

אבל בדרך כלל כאשר זה פוגע בהם, פתאום ההקלטה נעלמה...

alondr

New member
עם כל הכבוד לתלונה ולמגיבים

מדוע אדם סבור שאם המשיך לקבל את השירות למשך חודש נוסף גם אם לא השתמש בו הוא צריך להיות פטור מתשלום? לפי ההגיון אם הדירה ריקה ונמצאת בשיפוץ הוא גם לא היה זקוק להמשך החיבור לערוצי זהב והניתוק צריך היה להעשות מהיום הראשון של השיפוצים. במקרה זה גם אם לא השתמשת אתה חייב בתשלום. ייתכן אמנם שהטעו אותך בשירות הלקוחות והדבר אכן באחריותם אולם כל אדם הגיוני ובר דעת יבין שאין שום סיבה שהשירות ימשיך להנתן ללא תשלום כל החודש רק משום שהודעת חודש מראש על רצונך בניתוק. כמו אותם סיפורים על אנשים שהיו מחוברים לכבלים באופן לא חוקי וחשבו שיש מתנות חינם עד שבא קצין הביטחון ודרשו מהם הרבה כסף. תאר לעצמך מקרה הפוך אתה בעל דירה המושכרת לאדם והשוכר מודיע לך בתחילת החודש שהוא רוצה לסיים את החוזה בסוף החודש. האם אותך כבעל הדירה זה צריך לעניין אם הוא אכן שהה בדירה עד היום האחרון או עזב ביום ההודעה? כלומר האם השתמש בדירה או לא ? הרי היא ברשותו עד סוף החודש ועל כך הוא חייב בתשלום גם אם בפועל עזב לפני כן.האם אתה תקבל כתירוץ את הנושא של הפסקת החוזה מזמן שהודיע הודעה ראשונה גם אם הדייר עדיין בדירה עד יום העזיבה המתוכנן? כשאני התנתקתי מערוצי זהב ועברתי ליס הודעתי להם טלפונית וקיבלתי אישור בכתב על ניתוק מאותו תאריך מבוקש. את הממיר הדיגטלי לקחו אחרי יומיים אולם רק אחרי חודש וחצי באמת בא טכנאי לבניין וביצע את הניתוק בפועל.והוא אמר שבמשך אותה תקופה הכבלים היו עדיין מחובריםת בודאי שלא חוייבתי בתשלום אחרי תאריך הניתוק אבל עד הניתוק שילמתי מחיר מלא למרות שבמשך שבוע היה לי גם יס וגם כבלים כי כדי לא להשאר בלי כלום לקחתי שבוע נוסף ליתר ביטחון האם זה נשמע לך הגיוני שכמשך אותו שבוע הייתי פטור מתשלום כי לא צפיתי בכבלים בפועל? - לא הודעת בזמן - הפסדת. או שביקשו להתנתק

השאלה מה כתוב בחוזה

למיטב ידיעתי מדובר על ניתוק מידי. כך שהחיוב אמור להפסיק בעת בקשת הלקוח ובמסגרת ההסכם. זה שהחברה לא מוצאת זמן להגיע לנתק זו בעייה שלה. דרך אגב קורים מקרים שהחברה לא מגיעה גם חודשים. לעומת זאת אחרי זמן רב עשויים להגיע אנשי בטחון מהחברה ודרוש קנס על השימוש. לכן כדאי לשלוח מכתב רשום עם בקשה לניתוק ולשמור העתק ואישור משלוח לעת צרה. קול במדבר- פורום שחיתות

odedg

New member
החוזה- המפתח לעניין

לדעתי בחוזה/הסכם ההתקשרות יש פירוט על תהליך ההתנתקות. לצערי, גם אני כמו כולם לא קראתי את פרטי העניין, ןכרגע גם אין לי את החוזה, אבל אני מאמין שהכל שם.

למעלה