ערוצי מוזיקה-

ערוצי מוזיקה-

אני חייבת לציין ש "לפתוח את הבוקר" בערוץ 24 היא תוכנית מצוינת עם לקט של מוזיקה ישראלית איכותית. אבל רק בשעות הבוקר אני יכולה לסבול את הערוץ הזה. בניגוד לVH1 שאותו אני רואה רוב הזמן. ואת MTV זנחתי כבר בכיתה ה'. האם ערוצי מוזיקה זה טוב או לא? מצד אחד מאוד ממוסחר, מצד שני תורם למוזיקה המון. מה אתם חושבים?

inbal287

New member
אממ אני חושבת שזה תלוי בערוץ

24 באמת נחמד בבוקר ועם התוכניות המיוחדות שהוא מביא. VH1 כמעט תמיד פתוח אצלי... אני אוהבת שהערוץ משלב מוזיקה עכשווית וקלאסיקות... ובכלל יש בו הרבה יותר מוזיקה מאשר בערוצים אחרים... MTV שנהיה ארוץ מפגר לחלוטין... מזה התוכניות המטומטמות על כלמיני בני 16 עם יותר מדי כסף שחושבים שכל העולם חייב להם משהו? מה זה מעניין אותי לעזאזל? וגם המוזיקה שיש בו נוראית לגמרי... הממ. אני חושבת שערוצי מוזיקה בחלט יכולים לתרום כל עוד הם פועלים בצורה נכונה.

yariv v v

New member
לא זה ולא זה.../images/Emo3.gif

אני מעדיף דיסקים. במקום לתת להם (הטלוויזיה) לדחוף לי כל מיני זבל ממוסחר ומשעמם.....אני מעדיף לשמוע מה שמתאים לי ומדבר אלי. אולי אם הייתי בן 16 הייתי מדבר אחרת, אבל אני לא....
.....לפעמים דווקא בא לי להיות שוב בן 16... תדליקו
, תדליקו
...אפילו תדליקו
...אבל אל תישארו אדישים!!!

inbal287

New member
נו ברור שאני מעדיפה לשמוע מה שמתאים לי

וערוץ VH1 בסדר לגמרי ומשדר המון פעמים מוזיקה שמדברת עליי. הוא בערך הערוץ היחידה שבו עוד שמים דגש על מוזיקה.

ttg

New member
דווקא ערוץ 24 ראוי לפירגון על שידור מרבית אם

לא כל הקליפים שמגיעים אליו מול תחנות רדיו וכדומה שמבצעות חתכים תמוהים.

מרי לי

New member
לדעתי זה טוב

יש לי ידיד שלא אוהב לשמוע מוזיקה דרך הטלויזיה בכלל, הוא צודק, איכות לא משהו, אין מה לעשות... אבל לדעתי זה כן טוב, כי זה חושף אותך לסגנונות שאתה לא תמיד אוהב ולא תמיד מכיר, וככה לפחות אם ישאלו אותך עוד 10 שנים אם שמעת על משהו שאתה לא כ"כ אוהב לשמוע, לפחות תשע מה זה כי השמיעו לך את זה בזמנו בMTV כמה פעמים בחיים שלי שזה קרה לי והציל אותי........... ובקשר לאיכות, אם שמעת משהו שאתה אוהב, אז גם ככה תקנה אותו ותהיה לך איכות של דיסק, זו לפחות נקודת המבט שלי

למעלה