עריכה בפרמייר

• פותח הנושא avi46
  • פורסם בתאריך

avi46

New member
עריכה בפרמייר

שלום חברות וחברים. יש לי תוכנת עריכה פרמייר גירסה ישנה (LE), שבזמנו באה עם כרטיס הלכידה של מירו (DC 30). מאוד רוצה תוכנת עריכה גירסה מתקדמת של פרמייר. מי יודע איך והיכן משיגים, סדר גודל של מחיר, והאם יש תוכנת עריכה חינמית ברשת ששווה להוריד? תודה מראש לכל תשובה.

MaSTeRLou

New member
->

אני לא בטוח שmiroINSTANT VIDEO עובד טוב עם פרימייר 6.5, שזו הגרסא העדכנית של התוכנה, כך שהכרטיס לא בוח ייתמך. נדמה לי שפינאקל הוציאו לו עדכון באתר התמיכה שלהם, אז שווה לך לבדוק. את מחיר התוכנה בארץ תוכל לברר אצל חברת קרט-סופט, שהיא נציגת אדובי בארץ (בארה"ב מחירה 550 ירקרקים). תוכנות ברמה של פרימייר עולות הרבה, השאלה היא מה הדרישות שלך ממערכת העריכה. אולי ישנן תוכנות זולות ופשוטות יותר שיספקו אותך. תוכנת Vegas מבית SonicFoundry היא מתקדמת יותר מפרימייר, וגם פחות יקרה (480 דולר), אבל אני לא יודע כמה הmiro יאהב אותה. נסה להוריד גרסת נסיון מאתר התוכנה ותראה איך אתה מסתדר עם זה. כנ"ל לגבי פרימייר 6, שתוכל להוריד גרסת נסיון מאתר התוכנה בכדי לבדוק תאימות.

ניתן גם לקנות עדכון לפרימייר../images/Emo16.gif

(לא יודע אם לגירסה 6.5, אבל לגירסה 6 זה אפשרי, או היה אפשרי לפחות), שעולה הרבה פחות מגירסה מלאה.
ניר

למעלה