עריכה מגמתית בערוץ 2

נועה21

New member
עריכה מגמתית בערוץ 2 ../images/Emo41.gif

כמו שעידן קפון אמר הבוקר. עורכי התוכנית מסתירים מהצופים את ההתבטאויות המגעילות של רנין (אני יותר מדי טובה, לא רגילה להיות עם צ'חצ'חים וולגרים) את ההתנשאות של שפרה (הדיירים החדשים לא טובים כמוה וכמו צבר) ואת הרכילויות והלגלוג של צבר ושפרה על כל מי ששונה מהם. בלימודים ובעבודה אני נתקלת באנשים ש"מתים" על שפרה.כמובן שהשאלה הבאה שלי אליהם היא האם הם צופים בערוץ 20 או באינטרנט. נחשו מה התשובה שלהם? דבר ידוע הוא שבתוכניות ריאלטי המתמודדים נתונים לחסדי העורכים. כל יוצא תוכנית ריאלטי זועק בראיונות שאיך שהציגו אותו זה לא מה שהוא. בתוכנית האח הגדול אנחנו יכולים סוף סוף לראות את האמת כיוון שיש לנו הזדמנות לראות את המתמודדים 24 שעות ללא עריכה. כנראה שבערוץ 2 מזלזלים בצופים של ערוץ 20 ובצופי האינטרנט

BEAUTY האחת

New member
אז נועה המסקנה מזה כי רוב המסמסים

לא צופים בערוץ 20 אלה רוב הציבור צופה רק התוכניות הערוכות בערוץ 2 כי ראינו איך שפרה ניצלת פעם אחר פעם לצערי

נועה21

New member
זה בדיוק המצב

אמנם הרבה ממכריי צופים בערוץ 20 אבל עובדה היא שביום ראשון בשעה 21:00 מתיישבים מול הטלוויזיה אנשים שאפילו לא מודעים לכך שיש שידור ישיר או שבכלל אין להם זמן לראות את השידור הישיר ומכאן הכל תלוי באיך העוריכים מציגים את הדמויות. לדוגמא, אתמול הראו שוב ושוב את עינב מלכלכת על הדיירים החדשים בעוד ששפרה מצחקקת. בשידור החי נחשפתי לא פעם להתבטאות מתנשאת של שפרה על הדיירים החדשים. למה את זה מעלימים?

BEAUTY האחת

New member
שיפרה כרגע בין יקירי ההפקה

כאשר ההפקה תחליט שמיצתה את עצמה אז יראו יופי את האישיות המגעילה שלה גם בפריים טיים בערוץ 2

למעלה