עריכה

rastotman

New member
עריכה

קודם כל שתי הזהרות- אחת, ההודעה הזאת מופיעה גם בפורום הצילום הלא של אף אחד ספציפי, והלא מקורי בכלל (עושה רושם שתפוז טיפה מיתעללים בכם). והזהרה שניה- עדיין לא ניראה לי שזה המקום לשאול על עריכה, אבל אתם מוזמנים לענות לי בכל זאת. אני מחפשת פורום שיתנדב לעזור לי, מצאתי? לכבוד העבודה החדשה ישנה שלי נוצרו לי אלף חמש מאות שקל מיותרים בערך. אני בת חמש עשרה, ורוצה להתחיל לערוך דברים שאני מצלמת, חשוב לי שהעריכה תהייה ברמה, אבל לא יותר מדי מסובכת בשבילי, כי אחרי הכל יש לי אפס נסיון קודם. ויש לי גם מצלמה משפחתית רגילה, טיפה ישנה. עכשיו כמו שאני מבינה כרגע יש לי שלוש אפשרויות. אפשרות של כרטיס ווידיאו ולערוך במחשב, מה שעלול להיות מסובך, ולפי מה שהבנתי יקר, כי פורום קולנוע כלשהו נתן לי מחירים אסטרונומיים לכרטיסי ווידיאו (מאיפה אני יכולה להשיג ששת אלפים שקל?) למרות שאנשים מסביב טוענים שהכרטיס טלויזיה בן הארבע מאות שקל שלהם עורך יפה מאוד ווידיאו. אפשרות אחרת היא לוח עריכה. לפני חודש בערך עברתי בחנות ווידיאו וראיתי שם בזווית העין מכשירי עריכה חביבים וציבועוניים ובשביל השעשוע המריר שאלתי כמה הם עולים, בהיי של לשמוע ארבע מאות שקל יצאתי משם בלי ממש לברר מה הם יודעים לעשות. ועוד אפשרות של להחליף מצלמה למצלמות החדשות שמגיעות עם תוכנות ואפשר לערוך בעזרת המחשב בתוכן. תכוונו אותי?

למעלה