עריכת התזה באנגלית

enterprise2

New member
עריכת התזה באנגלית

כאמור כתבתי עבודת תזה באנגלית וכעת נתבקשתי ע"י המנחה להעביר את העבודה למישהו שיעבור על האנגלית וישפר אותה, למי צריך לתת את העבודה? איך עושים את זה?

bubiky

New member
בד"כ לאוניברסיטה יש

רשימת עורכים שניתן לפנות אליהם.

enterprise2

New member
האם האוניברסיטה מממנת את העריכה?

יצרתי קשר עם מספר עורכים והם מבקשים 30 שקל פר עמוד + 15.5% מע"מ... זה הרבה כסף עבורי, מה הנהלים מבחינת זה? למי מגיע עריכה מהאוניברסיטה ולמי לא?

bubiky

New member
האוני' לא מממנת עריכה

לשום סטודנט-לא תואר שני ולא דוקטורט. המימון יכול להגיע מהמנחה שלך, או שאתה משלם על זה.

enterprise2

New member
תודה, ותודה על התשובה ממקודם, זה קצת מקומם

שהעורכים מבקשים סכומים כ"כ גבוהים כאשר האוניברסיטה לא מממנת את זה, מאיפה אני אמור להביא כמעט 2000 שקל בשביל עריכה?

bubiky

New member
מהמנחה.

מה שבאמת יכול לקומם זה כשהמנחה מבקש כתיבה באנגלית אבל לא מוכן לממן עריכה

k ah

New member
אני שלמתי קרוב ל7000

שקל. אכן הרבה אבל חשבתי שאין מה להתלונן על זה ופשוט לעשות את זה. לא שזה עוזר אבל מה לעשות. המחלקה החליטה שהם לא ממשנים דברים כאלה וזהו. בכל מקרה אם את מח]פשת עורכת יש לי משהי מעולה.

enterprise2

New member
7000 שקל??????

איך הגעת לסכום כזה, מה זה 10 דולר למילה? למה לא התמקחת לפחות עם העורך? האם זה תזה או דוקטורט? (אורך תזה הוא בד"כ עד 100 עמודים)

k ah

New member
אתה יכול לבדוק באתר האגודה

העורכים ולראות תעריפים. התשלום הוא כשמונים מילים לעמוד של 250 מילים. לעבודת דוקטורט יצא שקבלתי אפילו הנחה קטנה. אפשר כמובן למצוא עורכים במחיר נמוך מזה, רק שלא כל עבודה יכולה להערך על ידי כל עורך. אם אתה זקוק למשל לעורך שמסוגל להבין שפה נופסת, תעתיקים משפות אחרות, שיטת מחקר או עולם מונחים אתה צריך לשלם על זה. בנוסף, עבודות שיש בהן דחיפות ובדרך כלל בשלב העריכה יש לוח זמנים צפוף להגשה, מתומחרות גבוה יותר. בכל מקרה, עורכים באנגלית יש לא מעט ובדרך כלל יש גם בכל אוניברסיטה רשימה של עורכים מומלצים. בהצלחה

למעלה