עריכת קבוצה בפייסבוק

childling

New member
עריכת קבוצה בפייסבוק

היי חברים. אני ממונה ב-admin בקבוצה שלא הקמתי, ואני מעוניינת לערוך את כתובת האינטרנט הראשית בקבוצה, כמו גם את התמונה הראשית וכו'. משום מה אני לא רואה אפשרות עריכה. האם רק מקים הקבוצה יכול לערוך? ואם לא, איך אני עושה את זה?

meital always

New member
עריכת קבוצה בפייסבוק

עריכת פרטי הקבוצה אפשרית רק למי שמונה לאדמיין של הקבוצה, שזה האדם שפתח לראשונה את הקבוצה, או למי שהוא מינה להיות אדמיין. כנסי לקבוצה, בצד ימין תופיע לך אפשרות שנקראת Edit Event . כנסי לאפשרות הזו ושם תוכלי לערוך את פרטי הקבוצה.

childling

New member
ואם הוא מינה אותי להיות אדמיין אבל אין לי

את האופצייה הזו של edit event?

meital always

New member
במקרה כזה-

בפייסבוק יש כמה סוגים של קבוצות עם אפשרויות שונות שמתחלקות בין creator של הקבוצה לבין admin "רגיל". אם אין לך בצד ימין את האפשרות של edit event זה אומר בפשטות שאין לך אפשרות לערוך את הקבוצה. ליתר ביטחון- האם את בטוחה שאת admin ? האם השם שלך מופיע למטה בצד ימין ברשימה שהכותרת שלה היא admins ?

childling

New member
yep! כתוב בפירוש admin :/

אבל האם זה שאני רשומה: Officers: Meytal admin [remove ולא תחת הכותרת: Admins: Or (Israel) (creator זה משנה? ואם כן, יוצר הקבוצה יכול לתקן את זה כך שתהיה לי אפשרות העריכה?

meital always

New member
טוב שפירטת, כי עכשו הבנתי מה קרה שם...

את בכלל לא "אדמין" (administrator) בקבוצה הזו, את רק אופיסר (officer)! עם כל הכבוד לתפקיד של האופיסר, לאופיסר אין אפשרות לערוך את הקבוצה, ולכן את לא יכולה לעשות זאת. פני ליוצר הקבוצה (creator), הוא יכול בלחיצת כפתור למנות אותך לאדמיין ואז תוכלי לערוך את הקבוצה. ואז פשוט יופיע לך בצד ימין התפריט Edit Event שהזכרתי קודם.

childling

New member
תודה רבה רבה מיטל!

עזרת לי מאוד. אחלה שם אגב

למעלה