עריכת תמונות בפרופיל במצב view as

wranger

New member
עריכת תמונות בפרופיל במצב view as

שלום. שאלה בבקשה.
נכנסתי למצב view as בפרופיל הפייסבוק שלי על מנת לראות איך אני נראה לאנשים זרים שאינם חברים שלי - וראיתי שבחלק של התמונות מופיעות לי כל מיני תמונות שאני לא מבין איך הן נבחרו, ולטעמי הן לא הכי מוצלחות שיש לי.
איך אני עורך את החלק הזה של התמונות? כל מה שהצלחתי לעשות הוא להיכנס לתמונה-תמונה ולשנות את הגדרות הפרטיות של כל אחת בנפרד כך שיהיו לחברים בלבד, אבל יש תמונות מתוך אלבומים שלמים שמוגדרים ציבורי, והדרך היחידה שמצאתי עד כה היא להפוך את כל האלבום ל"חברים בלבד" - אבל אני לא רוצה לעשות את זה.
אני אסביר בעזרת דוגמה: נניח שיש לי אלבום תמונות (ציבורי!) של בעלי חיים, וטוב לי שהוא ציבורי. אבל בחלק של התמונות בפרופיל משום מה מופיעה לי דווקא תמונה של חתול שהעליתי בחודש יוני בשנה שעברה. לא יודע למה דווקא התמונה הזאת. אבל יש לי תמונה מהממת של כלב מחודש אפריל השנה, שאני רוצה שדווקא היא תופיע בפרופיל הציבורי לאנשים שאינם חברים שלי (ואז מי שיתעניין יוכל להיכנס לאלבום הציבורי ולדפדף ולא אכפת לי שהוא יראה את החתול מיוני. פשוט לא רוצה שהחתול מיוני יהיה המייצג של האלבום כולו).

אני לא מדבר על ה-featued photos, אלא על ה-photos.
אציין גם שבמקרה שבו אי אפשר לערוך את החלק הזה של התמונות ולבחור אילו תמונות יופיעו בו ואילו לא, אז אני כבר מעדיף להעלים את כל החלק הזה של התמונות. אפשר לעשות את זה? שתמונות לא יופיעו בכלל בפרופיל הציבורי שלי? או שגם במקרה הזה צריך לעבור תמונה-תמונה (או אלבום-אלבום) ולשנות לו את הגדרות הפרטיות?

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. אנא, הושיעו.

* סוג הדפדפן - כרום
* שפת הפייסבוק - אנגלית
* מערכת ההפעלה של המחשב ושפה - לא יודע, וינדוס משהו בעברית, לא מאמין שזה קשור לזה
* האם מדובר בפרופיל פרטי, בדף אוהדים או בקבוצה - פרופיל פרטי
עוד משהו?

למעלה