ערך גליקמי של לחם וחמאה

אבו זקן

New member
ערך גליקמי של לחם וחמאה

הספרים לימדו אותי שהוספת חלבון ושומן לפחמימות מורידה את ערכן הגליקמי. הגוף שלי לא שמע על זה, וכשאכלתי לחם וחמה התגובה הסוכרתית היתה חריפה יותר מאשר כשאכלתי רק לחם (נבאותם תנאים בדיוק, על קיבה ריקה בבוקר). מסקנה: צריך לבדוק לא רק מה כל מיני מזונות עושים לי, אלא גם מה הרכבים שונים עושים. זה מצריך המון בדיקות.

מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל בהשאלה סנסור כזה שמחוברים אליו כל הזמן? אני מוכן, כמובן, לשלם עבור התקופה (נניח שבועיים) אבל אינני מתכוון לקנות את המכשיר. עצות?
 

IrisPeleg

New member
לכן הפכתי טבעונית

גילי שכאשר אני אוכלת רק פחמימות הרמה בסדר.

כאשר אני אוכלת את אותן פחמימות עם חלבונים מהחיי ואותה כמוןת אינסולין, הרמה גבוהה.

כמובן שזה נכון עבורי. כל אחד צריך לבדוק איך זה עבורו
 
למעלה