ערך גליקמי של לחם וחמאה
הספרים לימדו אותי שהוספת חלבון ושומן לפחמימות מורידה את ערכן הגליקמי. הגוף שלי לא שמע על זה, וכשאכלתי לחם וחמה התגובה הסוכרתית היתה חריפה יותר מאשר כשאכלתי רק לחם (נבאותם תנאים בדיוק, על קיבה ריקה בבוקר). מסקנה: צריך לבדוק לא רק מה כל מיני מזונות עושים לי, אלא גם מה הרכבים שונים עושים. זה מצריך המון בדיקות.
מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל בהשאלה סנסור כזה שמחוברים אליו כל הזמן? אני מוכן, כמובן, לשלם עבור התקופה (נניח שבועיים) אבל אינני מתכוון לקנות את המכשיר. עצות?
הספרים לימדו אותי שהוספת חלבון ושומן לפחמימות מורידה את ערכן הגליקמי. הגוף שלי לא שמע על זה, וכשאכלתי לחם וחמה התגובה הסוכרתית היתה חריפה יותר מאשר כשאכלתי רק לחם (נבאותם תנאים בדיוק, על קיבה ריקה בבוקר). מסקנה: צריך לבדוק לא רק מה כל מיני מזונות עושים לי, אלא גם מה הרכבים שונים עושים. זה מצריך המון בדיקות.
מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל בהשאלה סנסור כזה שמחוברים אליו כל הזמן? אני מוכן, כמובן, לשלם עבור התקופה (נניח שבועיים) אבל אינני מתכוון לקנות את המכשיר. עצות?