אגוזים באריזה פתוחה
תשמעי, התשובה מתחלקת לשניים והיא טמונה בגישה שלך לנושא. תשובה מס' אחת: אגוזים מכילים חומצות שומן, חומצות שומן (ובאופן כללי שומן) בחשיפה לאור, חמצן, וחום מתקלקלות/נהרסות/ מתחמצנות/ במילים אחרות השומן הרוס ולא בריא. תשובה שניה: אי אפשר לדעת כמה נזק יש באגוזים הנ"ל כי בכל אגוז יש גם ויטמינים שונים ואנטי אוקסינדטים שאמורים לשמור על השמן מלהתקלקל ולהתחמצן. מה גם שאולי הם היו במקום מוצל קריר ויבש? מה גם שתחילת מרץ זה לא כ"כ רחוק... בסיכמו של דבר ההחלטה שלך אם לזרוק או לאכול אולי תוכלי אחד ותיראי איך המרקם, ואז תחליטי.. שירי