ערכי מזון לאחר טיגון\בישול\אפיה ?

גיא פלד

New member
ערכי מזון לאחר טיגון\בישול\אפיה ?

שלום , רציתי לברר אם ערכי המזון המקוריים נשארים זהים או יורדים במידה ( כמה ? )לאחר בישול . לדוגמא : עוף -כמות החלבונים לאחר אפיה בתנור או בישול כצלי ירקות - תפו"א\בטטה לאחר בישול לעומת לפני ( מינרלים וויטמינים ) כרובית\ברוקולי - מה נשאר אחרי בהישול במים רותחים ? תודה גיא
 
תלוי

כמות החלבונים לא נפגעת, חלק מהויטמינים אכן נהרסים /או יוצאים למי הבישול, חלק לא תלוי בויטמין/מינרל ותכונותיו.
 
למעלה