ערכתי מחקר קצר

מרTIMMY

New member
ערכתי מחקר קצר

התחלתי לראות תשוקות משוק הפשפשים (פרק 60) והתחלתי לעקוב אחרי הימים. שימו לב שעד היום (פרקי הסקי-לודג') לא עבר אפילו חודש... רק שתבינו יום #1: שוק הפשפשים/ שרידן בכדורסל יום #2: בלט/ ארוחת ערב אצל קריין/ צ'ריטי והרכבת יום #3: ארוחה רומנטית שהכינה תרזה/ קיי נותנת את החדר שלה יום #4: ליל כל הקדושים יום #5: לובסטר שאק/ כולם משחקים שבץ נא יום #6: פוגשים את אורוויל/ גוון רואה את איתן ותרזה במזח יום #7: ניו מקסיקו א'/ הבקתה/ אורוויל נדרס/ מחזה בית הספר יום #8: ניו מקסיקו ב'/ הדאבל דייט/ הפסלים הזזים בכנסייה יום #9: חג המולד יום #10: ערב השנה החדשה/ טאביתה בבית קברות עם מטילדה 1 יום #11: היום שאחרי – צ'ריטי ומיגל מתנשקים/ טימי בורח מבית בנט יום #12: ההלוויה/ פטיפור רעיל יום #13: טאביתה דג ומטילדה 2/ תה מורעל יום #14: לובסטר שק – הצעת בלש ללואיס/ הטבעת הנתקעת של תרזה יום #15: סם גרייס ואייבי במלון א'/ הנפילה לקרח יום #16: גם ג'וליאן בא למלון ב'/ איב על סמים, קיי מוצאת את פסל הציפור יום #17: חזיונות על ג'וליאן ואיב במראה/ שרידן שומעת את לואיס המתחזה יום #18: מאשפזים את צ'ריטי בבית חולים/ מסיבת פרידה לשרידן יום #19: טאביתה נחלצת מהבית משוגעים יום #20: טאבי משכנעת את צ'ריטי לסוע ללודג'/ קיי וריס בג'קוזי יום #21: מפולת השלגים/ לואיס מציל את שרידן בפריס סה"כ - מפרק 60 עד פרק 200 עברו רק 3 שבועות!!! רק!!!!

python 4

New member
ואוו, ואני חשבתי שאני הכי משועמם פה

תראה, צר לי לנפץ את התיאוריה שלך, אבל לא כך הם פני הדברים. למה אתה חושב שמראים לנו כל מה שקורה בכל רגע ורגע מחייהם של הדמויות (ואני לא יזכיר את גרייס בשירותים, תודה רבה)? אז נכון שהעלילות נמתחות כך שיום אחד נמשך מספר פרקים, אבל בגדול עדיין עובר משך הזמן בצ'וקות בדיוק כמו בחיים, ותראה למשל את החגים: הסדרה התחילה עם הקרנבל בקיץ, ואז היו יומיים שלושה שנמתחו על פני כמה עשרות פרקים, ואז פתאום הגיע ליל כל הקדושים (31 באוקטובר), ואחרי חודשיים בערך בזמן אמת (ויומיים בסדרה) הגיע חג המולד (25 בדצמבר). ועכשיו הם כבר עושים סקי באמצע החורף, למרות שלטענתך עברו רק 3 שבועות. וזה רק ניחוש שלי, אבל עוד כמה חודשים - אחרי שיחלוף עוד שבוע בתשוקות, הם שוב יגיעו לקיץ.

מרTIMMY

New member
ואתה מוכן להסכים עם השחיתות הזאת?

אבל זה בסדר. אני יערוך עוד כמה מחקרים שיוכיחו את טענתי. אי אפשר לצאת נגד חוקי הפיסיקה שקובעים את חיינו ביקום הזה כבר מיליוני שנים... וזאת באמת סדרה לא הגיונית - יוצא שלואיס מסתפר כל יום... *אני מבטיח במהלך המחקר לא לערוך ניסויים בבעלי חיים (הכוונה ליונקים, דגים, זוחלים ולסימון)

python 4

New member
אה, רגע, זה שלואיס מסתפר כל יום

זה מה שלא נראה לך הגיוני? רגע ומכשפה שחיה 300 שנים, בובה מדברת שכמה לתחייה, דמויות שנשלחות לגיהנום שנמצא אצלהם בתוך הארון, ספרים מעופפים, החזיונות של צ'רי על ד"ר ראסל, השדים במרתף של טאבי והעובדה שקיבלו את שרי להיות שחקנית, כל זה כן נראה לך הגיוני?? ואגב - אם זה עוזר לאנושות ולטובת המדע מותר לערוך ניסויים בסימון.

מרTIMMY

New member
לידיעתך

לשרידן היה תפקיד שהגיע לו מועמדות לאוסקר ב"שור הזועם" עם רובי דה נירו. נכון היא לא זכתה... גם לא הייתה מועמדת... אבל היא הייתה בת 3! ומה לא בסדר עם מכשפה בת 300 שנה? מכשפה בת 26 יותר טובה? (הכוונה לבת' כמובן). תראה למה היא גרמה... כן, זאת תמי (גרטל) מהצמד עמי ותמי (הנזל וגרטל)

מרTIMMY

New member
היא נזכרה שהיא הייתה על סמים

שסימון אמרה לקיי כמה אמא שלה מושלמת ונהדרת עם עבר נקי. ושאיב הטיפה לבנות להתנהג יפה בהמשך חייהם ולא להתעסק בסמים. אז היה לה פלשבק מהעבר שהיא על סמים. זה הכל...

מרTIMMY

New member
המשך המחקר

הבנתי שהיום הארוך ביותר לקח 76 פרקים. קיץ שלם!!! יום אחד בלבד!!! נדמה לי שהיום הקצר ביותר עד כה היה הפרק שהיה יום חדש וכבר התחלף ללילה באותו הפרק. נדמה לי שזה הפרק עם הפטיפור הרעיל... לא בטוח... מסקנת ביניים: המצב קשה! נ.ב. היום הארוך ביותר ב"החזקים" (אופרת הסבון הישראלית הראשונה פרטים בקרוב אולי) נמשך 12 פרקים. זה היה היום שאלונה מותקפת על ידי השודד מחנות התכשיטים ושהילדים נוסעים למסיבת תחילת השנה בעגלה...

soapsfan

New member
איך הגעת לזה?

LOL אני דורש זכויות על החלק השני של המחקר!

מרTIMMY

New member
לא נראה לי...

נכון - מאוד שימחת אותי היום שאמרת לי שמחכה לי פרק של 76 פרקים (תודה) כי כאלה אני אוהב... בכל אופן ידעתי שקיץ 2002 או 2003 או ווטאבר נמשך יום אחד בלבד. בנוגע לשאר המחקר - הכל אני התחלתי, ואני חוקר וחוקר מפרק 60... בקשר לחזקים -אופרת הסבון הישראלית (שדומה לאופרות סבון אמריקאיות ובמיוחד לתשוקות) - פרטים בקרוב אולי...

למעלה