ערכת חימום/גז לטיול בנפאל

רפי48

New member
ערכת חימום/גז לטיול בנפאל

אני נוסע לנפאל ורוצה לקחת איתי ערכת חימום לקפה או חימום כל דבר אחר שארצה לחמם לכשאהיה בשטח. חשבתי על גזיה מיוחדת אבל.....אני מניח שיש בעיה עם מיכל הגז לקחת במטוס. השאלה היא פשוטה.
האם יש בנפאל....בבירה קאטמנדו חנות טובה שבה אוכל לקנות שם גזיה לחימום או משהו דומה במקום לקנות כאן בארץ ולהסתבך עם חוסר תאימות או אי השגת בלון גז שם. או שהאם יש אפשרות לקנות כאן בלמטייל או ריקושט , ערכת חימום נניח של גז ולקחת את הערכה לשם ללא בלון גז אבל............לקנות בלון שם שיתאים לערכה שקניתי כאן. יש איזה משהו תיקני שמתאים לכל סוגי ערכות הגז שאוכל לקנות שם ללא בעיה ? ? ?
או למנוסים שבינכם יש פתרון אחר כשלהו ? ?
אודה לכם על תשובה מהירה

לדעתי זה מיותר...

אם זה עבור טראק (ככה הבנתי מהמילה שטח)
בכל כפר בכל טראק יש לך מספר מסעדות או לפחות אחת
שם תוכל לאכול ולשתות.
לקחת ערכת קפה ועוד עם גזייה זה סתם יתפוס לך מקום בתיק ומשקל מיותר שתצטרך לסחוב אתך במהלך כל הטראק.
אם אתה יכול אז וותר על זה
אם אתה בכל זאת רוצה אני מצטער אך לא אוכל לעזור לך היות שבמהלך כל הטיולים שלי לא הייתה לי פעם אחת ערכת קפה.
מניח שמישהו מחברי הפורום יוכל לעזור

המון הצלחה

רפי48

New member
תודה הומלס.....אבל

חלק מהזמן אהיה אצל משפחה נפאלית בכפר שהוא לא ממש איזה קיבוץ מבוסס.....ואשן אצלם באיזה חדר שזה בטח לא סוויטה במלון 4 כוכבים לפחות......אז הרעיון שבזמן שלי עם עצמי היכן שאתגורר שיהיה לי זמין משהו לקפה....קצת אוכל להכין לעצמי מעבר לעניין מסעדות או מקומות מוצהרים לאכול בהם. אגב מדובר בערכה לא גדולה....שמבחינת מקום מסתדר לי. ועדיין מחפש פתרון דמוי גזיה ...שאם יש מצב לרכוש שם משהו גם סבבה.

קרלטון

New member
מישהו הראה לי בעבר

איזשהי "גזייה" מתוחכמת למטיילים שעובדת על כל מיני סוגי חומר בעירה כולל דלק לרכב או משהו, מתקן יקר אבל מייתר את מיכל הגז. תעשה חיפוש בחנויות ציוד למטיילים.

למעלה