ערכת טיובלס לעניים - טובה מהמקור!

rafulj

New member
ערכת טיובלס לעניים - טובה מהמקור!

מערכת מדהימה להפיכת גלגלים רגילים (חישוק וצמיג רגיל) למערכת טיובלס, ולמה זה בכלל כדאי? הזמנתי והרכבתי מערכת פשוטה ההופכת גלגלים רגילים וצמיגים רגילים לגלגלי טיובלס. המערכת משלבת את היתרונות של טיובלס (התנגדות גלגול קטנה בצורה משמעותית, והפחתה בתקרים - בעיקר "נשיכת נחש"), ללא החסרונות של מערכות טיובלס קונבנציונאליות (המחיר של זוג גלגלי טיובלס טובים, צמיגים כבדים מצמיגים רגילים, חוסר מצאי של צמיגי טיובלס, דליפות אוויר, ועוד). במחיר של 350 ש"ח, הכולל משלוח לארץ, מקבלים שני פסי גומי + ונטיל מחובר האוטמים את החישוקים, כחצי ליטר של חומר אטימה ההפוך את הצמיגים הרגילים לצמיגי טיובלס, ועוד מספר אביזרים. חומר האטימה גם משמש כחומר נגד פנצ´רים הטוב ביותר בשוק היום. מדי כחודש יש צורך להוסיף מהחומר קצת כדי להמשיך את ההגנה הזו. המערכת קוצרת תשואות בארה"ב ומספר רב של מתחרים משתמשים בה (אליסון סיידור, טינקר חוארז ועוד). התרשמות אישית לאחר שבוע כולל מספר רכיבות שטח אגרסיביות - פשוט מעולה. לא רואה את עצמי חוזר לשילוב צמיג + פנימית. התנהגות האופניים, ובעיקר ההאצה, השתנו לבלי הכר. לכל המתעניינים, כנסו קודם כל לאתר mtbr לקרוא ביקורות (קישור מצורף), אח"כ לאתר החברה (קישור מצורף) בו תמצאו הסבר מפורט יותר, סרטי וידאו המסבירים כיצד להרכיב, וסרט וידאו המדגים את ההגנה שמעניק חומר האטימה נגד פנצ´רים. תוכלו להזמין ישירות מהאתר לישראל (המשלוח עלה לי 18 דולר). אפשר לפנות ל- stan בדוא"ל, הוא עונה מהר ולעניין. מי שרוצה פרטים נוספים ממני מוזמן לפנות בדוא"ל עם מספר טלפון להתקשרות. *הכותב עושה זאת מתוך שירות לציבור ללא תמורה* תהנו

נשמע טוב - בא לך לבדוק את זה מחר

בבית אורן? רפול, אני נוסע לשם בבוקר לרכיבה נחמדה. ברוך הבא לפורום!

rafulj

New member
רפול, פעם הבאה תרים טלפון

קראתי את ההודעה שלך עכשיו. בבוקר יצאתי לריכבת בוץ מטריפה של 40 ק"מ. התפספסנו. דרך אגב, זו לא הודעתי הראשונה - התחלת לחפף??? ועוד שאלה - אתה נוסע לערד? אני כרגע מאוד מתלבט כי אני לא בכושר טוב וכי אין קטגוריית אקספרט. להת´

אה....היה גדול../images/Emo163.gif

יער אשתאול! ושוב - יער אשתאול! הדבר הבא באופניי הרים. היה מדהים. חוץ מזה גם אני לא בטוח לגבי ערד למרות שנראה לי שאני אסע - למה לא? לפתיחת ההיכל. שבועיים אחר כך מתחילה הליגה, אז צריך איזה הקדמה.

למעלה