ערכת טיסה

jessy19

New member
ערכת טיסה

היי חבר'ה! הוריי אמורים לנסוע ביום ראשון לחו"ל ואני מכינה להם ערכת טיסה שכוללת מכתב וחוברות תשבצים ותשחצים וכדומה, אבל מה עוד אני יכולה להכניס לזה? הם אמורים לנסוע לחודש ואני רוצה להביא להם בשקית קטנה מאוד כי אין להם הרבה מקום אז תתנו בבקשה רעיונות לדברים קטנים.... הא, אני גם שמה ממתקי גומי- לטיול מתוק... אשמח לרעיונות ותודה מראש!

psa

New member
היי שירי

הרעיון שלך אחלה. בכל זאת ,תשבצים ותשחצים לא יספיקו לפתור ... אלא אם ,נוסעים לארה"ב או אוסטרליה... אם כי גם 4-5 שעות טיסה ,מספיקות.... האם הכוונה לטיסה או בכלל לנסיעה? לטיסה , -הוסיפי בקבוק מים... לא תמיד נעים להטריד שוב ושוב את הדיילים ,בפרט אם הם עסוקים בהאכלת שאר הנוסעים ובדיוק צריך מים.... - מסטיקים -כלי כתיבה כדי לפתור את התשבצים.... -חשוב חשוב : מגבונים לחים בחבילות האישיות. אני לוקחת 3...אחד במטוס ורזרבה במזוודה שחלילה לא יחסר... -קרוב לוודאי שאני שוכחת משהו.... -הכניסי פתקי אהבה בתוך הבגדים...בתיק הרחצה ,ברגע שהמזוודה תהייה מוכנה והם לא יראו... והעיקר שיהנו מכל רגע...

אבא אסא

New member
משחק טטריס כזה שקונים בשוק

פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח וזה העביר לי חלק ניכר מהטיסה (תקני 2 שלא יריבו
)

רונקי

New member
שירי../images/Emo13.gif

דברים לטיסה:....
מראה ומסרק קטן
תשבצים למינהם וכלי כתיבה -רצוי
-
טטריס כמו שהציע אבא אסא *ומזל"ט על החתימה החדשה*
דיסקמן\ווקמן
ספר מעניין
כרית קטנה או כיסוי עינים
אולי משחק קופסא קטן או קלפים
חטיף מעניין
אטמי אוזניים
פילם נוסף
תמונות אהובות של בני משפוחה *לא לשכוח את הכלב\חתול\צב המשפחתי!
רשימת קניות
-----
דף חידות\בדיחות *למרות שאפשר לשייך את זה לתשבצים...*
מסרגות וצמר?
זוג גרביים נוסף? *אני בשלב שהרעיונות מתמעטים...*כנ"ל לגבי כפפות אבל תלוי לאן הם נוסעים..
טישו *אף פעם לא מזיק שיהיה בתיק*
אפשר להוסיף גם
אחת או 2...
מטען אם הם לוקחים
ו-
גדולה לפני שהם נוסעים
נסיעה נעימה
.....
...
.....

jessy19

New member
בסוף ירדתי מהרעיון

כי חברות שלי אמרו שזה תינוקי ומפגר.... תודה על העזרה בכל מקרה ויום נעים.

רונקי

New member
../images/Emo4.gif

אני מסכימה עם פסא שלא מסכימה עם החברות שלך.
לדעתי את צריכה לעשות מה שבא לך, את מה שאת רוצה. טיסה נעימה
אגב, לאן הם נוסעים?

אבא אסא

New member
ג'סי, מה את מקשיבה להן? זה לא

בשבילהן -זה עבור ההורים שלך ובינך לביניהם - אני יודע שאם הבת שלי היתה עושה לי את זה זה היה מאד מאד מרגש. אין גיל לדברים האלו וזה רק מראה כמה הקשר חזק בינך לביניהם.... קדימה - ערכת טיסה !!!

jessy19

New member
אוקייי אוקיי אני מכינה להם את הערכה

אבל בגודל קטן יותר כי לא יהיה להם מקום וגם אני רוצה להכניס את זה להם לתיק שהם לוקחים לטיסה.

jessy19

New member
טוב אז...

הכנתי את הערכה והכנסתי תשבצים, מכתב ממני, עט, שוקולדים, ממתק אנרגיה, דובוני גומי ועוד כל מיני שטויות. ונתתי להם את זה למרות שהם טסים רק ביום ראשון. הם ממש התרגשו...

למעלה