ערכת מגן - גם מחר

אופק בר

New member
ערכת מגן - גם מחר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הלכתי עם ערכת המגן כל היום. זה לא היה תענוג גדול... זו קופסא מסורבלת וגם ירד גשם וברד... האם אני צריכה לעבור את זה גם מחר? או שכבר לא חייבים ללכת איתה לכל מקום
:(

lital_helmer

New member
לדעתי כל עוד לא השתנו ההוראות

יש עדיין ללכת עם המסיכה לכל מקום.

asaf2000

New member
באסה הא?

בתל אביב כולם היום הלכו עם שקיות של בתי אופנה וחנויות כי התביישו ללכת עם המסיכות בגלוי
היה נראה כאילו כל תל אביב יצאו לקניות מוקדם בבוקר.

אני דווקא הייתי מבסוט...

הלכתי עם המסיכה לבית ספר, ובהפסקה אפילו הנחתי אותה (לא פתחתי את המסנן- לדעתי זו הטעות הכי נוראה של המלחמה הזאת..)
... ד"א- בהפסקה גם אכלתי טוסט נחמד אם למישהו גם בא אחד
.. מלחמה נעימה וטעימה,

asaf2000

New member
טוסט חחחח ../images/Emo8.gif

גם אני לא פתחתי את המסנן. רק מדדתי את המסכה.

ailag

New member
אז תפתחו

ותחברו, תשימו את המסכה, תסתמו את הפתח במסנן ותראו שאתם לא יכולים לנשום ושהמסכה נדבקת לכם לפרצוף (רק לשניה אחת!) ולא לשכוח, במקרה שגזרתם את החיבור שמונע את זה, להסיר את האטם מהמסנן. מספיק מתו לנו פעם שעברה מזה. חוק ברזל: אם אתם לא נושמים, סימן שמשהו כאן לא בסדר.

או שזה היה בגלל הגשם

ולא בגלל הבושה :) אני רק אתמול הלכתי להחליף בכלל את ערכת המגן ולא, לא מרגישה צורך ללכת עם הערכה. זה נראה לי די פנטסטי לחשוב שתהיה התקפה כימית. יותר מפחיד אותי התקפה קונוונציונלית שהסבירות לכזאת לדעתי היא יותר גבוהה.

אופיר LSD

New member
בבאאאסססהההה

טוב אז לא נראה לי שהמלחמה תמשך הרבה זמן וגם אם כן.... אני בכתה ח' ואצלנו בכתה דוקא הטלהבו מההודעה שצריך להביא ערכה כל יום... אפילו היתה ילדה שנכנסה באמצע הבוקר אם קופסא מקושטת... כל הבנות התלהבו וקישטו גם את שלהן, ואני לא מדבר על משהו קיטשי אלא על משהו יפה... קחו לתשומת ליבכם ושהימים הבאים יעברו בשקט...

o a k y

New member
חחח גם אצלי...

המן ערכות "פאוור פאף" עברו בשכבה.. LOL נראה לי שגם אני יעשה משהו..

כדי לפרוק לחץ...

אני מבקש להוסיף תגובות על האתר... הכנתי אותו במיוחד לעיתות (ככה כותבים?) מצוקה.. אתה יושב לבד, בחדר האטום, נחנק לך במסיכה, האוזון מסתלבט לו אי שם למעלה וכל מה שיש בחדר הוא מחשב, מחשב ולידו שתי לחמניות קטשופ, גבנ"צ, זיתים ועוד כמה כאלה..

למעלה