ערכת מחסום

llainy

New member
ערכת מחסום

אני יודעת שזה ישמע נורא מוזר, אבל האם למישהו יש מושג איך אני יכולה להשיג ערכת מחסום? לא לשימושי האישי, למיצג אומנותי של כמה שעות, שלאחריו אני אחזיר את הכל. יש מצב?...

maoz9

New member
יתכן שאני יכול לעזור

רק שאלה לי אליך- באיזה "רוח אומנותית" אמור להיות מוצג ה"מיצג" שלך?

llainy

New member
האמת, זה לא בדיוק "מיצג"

אני רוצה לצלם תגובות של אנשים שנתקלים במחסום ולערוך את זה לסרט, כך שממש אין לך מה לדאוג - אני לא אשבור/ אהרוס/ אנתץ שום דבר...

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה...

...ערכת מחסום?!... קחי דוגמא מהמשטרה והמשמר האזרחי... בעצם תצלמי אותם לסרט שלך, תראי תגובות...

maoz9

New member
תגידי - כמי שמתעניין קצת באומנות

מה דעתך על יצירתו הנפלאה של האומן הישראלי-שוודי "שלגייה וטירופה של האמת". ומה המניעים לדעתך ליצרת המופת הזאת? כאמור אשמח לעזור בנושא הפרקטי

llainy

New member
נושא קצת מיושן, אתה לא חושב?

נראה לי שאין מה לומר על זה יותר. זו הייתה פרובוקציה זולה של אמן שרצה שיידעו מי הוא, אבל תוך דקה וחצי כבר שכחו מי הוא בכלל. צור איתי קשר במסרים או באי מייל, וכך נוכל לתאם איך אשאיל ממך את המחסום. תדה רבה!

llainy

New member
מה בקשר לנושא הפרקטי באמת?

מתי אוכל להשאיל ממך את המחסום? אשמח אם תחזיר לי תשובה. אני סטודנטית לעיצוב וזה פרוייקט שאני צריכה להגיש בשבוע הבא. תודה..

ניר נגר

New member
היי חמודה, קשה לי להאמין שיש למישהו

מחסום להלוות לך, במיוחד בימים טרופים כאלה. לא חושב שמישהו מחזיק אצלו בבית מחסומים..ואם כן זו עברה על החוק, שכן מדובר ברכוש הצבא. ויותר קשה לי להאמין שמישהו יכול להשיג לך מחסום כזה תוך כדי שירותו הצבאי, ובאישור מפקדיו... ולכן אני מציע לך להפעיל את כישורייך ויצירות שבך ולעשות משהו שדומה למחסום אמיתי. והלוואי וטעיתי ומישהו יארגן לך מחסום כזה :))

llainy

New member
אני יודעת שהסיכוי קלוש

תראה, גם לי קשה להאמין שלמישהו יש מחסום, אבל תמיד שווה לנסות לא? בהודעות הקודמות שלו הוא כתב שהוא אולי יוכל לעזור לי, לכן אני מנסה. בכל מקרה, תמיד יש PLAN B. אל תדאג.

למעלה