ערכת פוקר

matan5165

New member
עצה שלי

אני לא מאמין ב"ערכה למתחילים" אם אתה אוהב לשחק ואתה יודע שיצא לך לשחק לא פעם ולא פעמים עדיף לשלם כמה גרושים ולקנות "ציוד" מתאים. בכל מקרה, שלא תקנה בטעות את הזוטונים מפלסטיק - זה פשע לשחק איתם.

ד י נ מ י

New member
מסכים עם איש הצללים.

אל תקנה ציוד של ילדים בני 8. זה אומר שחס וחלילה אל תקנה קלפים מקרטון כמו שאחד הגאונים הציע למכור פה "למבינים בלבד". חובה רק קלפים מפלסיק !אפילו הייתי אומר חובה רחבים ומומלץ אינדקסים גדולים. בקשר לצ'יפים, יש לך מספיק אתרים פה באינטרנט לקניה של ציוד. תעשה חיפוש פשוט בגוגל לציוד פוקר ותמצא. בנוסף, יש בקניונים כל מיני חניות לגברים (לא סקס) שמוכרים גם ציוד.

All In Poker

New member
חנות לציוד פוקר

אתה מוזמן לעיין במוצרים שבחנות שלנו: http://www.all-in-poker.co.il ישנו מבחר רחב (שאגב התרחב עוד יותר בשבועיים האחרונים, למי שלא ביקר לאחרונה). אני בטוח שתמצא משהו שימצא חן בעיינך. לכל שאלה אני כאן. יניב.

shumika

New member
פוקר למתחילים

טוב אז ככה, אם אתה מתכוון להמשיך אז כדי באמת שתשקיע קצת כסף, אבל אם אתה לא סגור על עצמך אתה יכול לקנות משהו בזול, תריץ גוגל בטוח תמצא משהו. דרך אגב, אין שום דבר פסול בלקנות משהו זול, מכמה סיבות: 1. ככה לפחות אתה יודע שאם אתה לא מתווכן להמשיך אז לא זרקת כסף סתם 2.אם קנית משהו זול ואתה בסוף החלטת שאתה רוצה להתקדם, לא קרה שום דבר, תקנה ערכה חדשה ובישנה תשתמש לנסיעות/טיולים (אני משתמש בערכה הפשוטה כשאני טס לחופשת סקי). מי יתן והמזל יאיר לך פנים בפוקר (רק לא במשחק מולי)

מצאתי ערכת פוקר

קודם כל תודה רבה לכולכם על העזרה. חבר שלי שלח לי קישור לאתר ערוץ הקניות. יש להם מבצע לערכת פוקר. הערכה עצמה לו עולה, הדבר היחידי שאני משלם זה דמי טיפול אריזה ומשלוח (39 ש"ח). אני מצרף קישור לאתר. תגידו לי אם זה נראה לכם שווה? (בהתחשב במחיר) אני חייב מהר תשובה כי באתר כתוב שזה עד גמר המלאי ולפי הרשימה בצד כבר יש המון מזמינים. תודה חברים!

yamenx

New member
מאיזה בחינה שווה?

אלו מטבעות פלסטיק קטנות... אם זה מספק אותך אז זה זה... אתה יכול להיכנס לכל חנות מתנות ולהרגיש דוגמאות כאלו...

Godu

New member
זה זבל

אפשר לשחק עם זה אבל זה באסה. קפוץ לחנות פוקר מתמחה, יש כמה ותרגיש ביד מה אתה קונה. תנסה לעשות ערימה של 20 צ'יפים לפחות בחנות ותראה שהם לא מחליקים.

ד י נ מ י

New member
זה בדיוק הערכה של ילדים בני 8.

הערכה הזאת שווה אולי 30 שקל בשוק. חבל לך על הכסף.... תוסיף 100-130 שקל ותקנה משהו אייכותי יותר. אגב,אין דבר כזה חינם.

ד י נ מ י

New member
ולראיה...

שתבין עלות המשלוח של המזוודה של ה 500 צ'יפים היא 29 שקל. ואילו מזוודה ששוקלת אוויר הם לוקחים משלוח 39. תעשה חשבון לבד. אני גם יכול לשלוח לך מתנה מזוודה של 300 צ'יפים אם תרצה. אבל תשלם לי על הטיפול והמשלוח 200 שקל....

shumika

New member
למתחילים זה מצויין

דינמי אתה שוכח שהבן אדם רק התחיל לשחק. אולי עלות משלוח של 500 היא 29 שקל, אבל הערכה עצמה עולה כסף?? חוץ מזה זה די ברור שבמחיר של ה-39 שקל כלול גם עלות הערכה, בוא נהיה ראלים הם לא רוצים להפסיד. גם אם המשלוח עולה 10 שקלים והערכה 30 עדיין זה כדאי. מה יש לו להפסיד?? 40 שקל??? כפרה. שינסה מקסימום הוא למד לקח. אבל מה שהכי חשוב שאם הוא בסוף הלך עליה אז שיחזור לפורום ויספר אם היא באמת שווה תכסף ויותר מזה-- אם הוא מרוצה. מה שלא יהיה - תתחדש!

shumika

New member
לא מסכים איתך

קודם כל אם היית נכנס לקישור שאיש הצללים הוסיף היית רואה שהמחיר של הערכה כולל את המשלוח - מה שאומר שהערכה עולה רק 39 שקל. שנית, מה זה השטויות האלה שבעוד חודש הוא מחליף אותה? הערכה יכולה להחזיק מעמד אם הוא ידאג לשמור עליה כמו כל ערכת פוקר אחרת. איש הצללים אתה יכול להיות רגוע. דרך אגב, כבר קנית את הערכה???

למעלה