ערמונים

ערמונים../images/Emo101.gif

אני רוצה להכין ערמונים בתנור לנישנוש (במקום על גחלים). עפ"י עצתכם הרתחתי אותם וסיננתי , לפי דעתי גם כך רתוחים הם טעימים מאוד, השאלות שלי הן - - האם יש הבדל משמעותי באפייתם? - האם אפשרי להכין היום את הערמונים בתנור , אני צריכה אותם למחר? - כמה זמן אפיה בתנור? עדיין גם אני לומדת . תודה לתשובותכם ויום נעים
 

אילת39

New member
הי מתוקה...אני הכנתי השבוע בתנור...

לא הרתחתי קודם...רק חרצתי X ואח"כ ב-200 מעלות בערך 20 דקות, זה הכל...לא להכין יום מראש, צריך לאכול את זה ישר מהתנור וזה כלום עבודה
 
../images/Emo51.gif חמודה מאוחר מיידי כבר הרתחתי

והוצאתי מהמים, מחר אכניס לתנור. במחשבה שניה אולי כדאי לי להשאיר במים עד מחר?
 

קישלורן

New member
לא אסון גדול

אבל שימי בתנור לפני ההגשה כי כשהם מתקררים קשה לקלף וגם פחות טעים.
 

נופר א

New member
../images/Emo127.gifטוב מאוד ששמת במים../images/Emo182.gif

אני תמיד שמה במים ואחר כך חורצת חריץ ואופה אותם בטוסטר אובן ויוצא טעים טעים, השבוע לא שמתי במים ועשיתי במולטי שף ויצא כל כך יבש ומגעיל שלא סיפרתי לכם ...... אז כן צריך במים וטוב שעשית את זה, אבל אני לא יודעת אם אפשר עד מחר, לא נראה לי שהם סופגים מים במיוחד, או שתעשי ניסיון,חצי תוציאי מהמים וחצי תשאירי ותדווחי לנו מה קרה. בכל מקרה אלה שיבואו אלייך מחר ילקקו את האצבעות והצלחות......
 
תודה לכולם על העזרה../images/Emo24.gif

נכון, הם ילקקו את האצבעות ואני בגלל כאבי הגב, צועקת מכאבים
, מזל שהחלונות סגורים.
 
זללתי כמה ערמונים שרק הרתחתי

והם ממש טעימים גם כך. מחר אכניס כמה לתנור ונראה את ההבדלים.
 

נופר א

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif בתאבון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif

 
../images/Emo12.gifאני לא מבינה איך אתן חורצות X

באבנים האלה. איזה סכין יש לכן? יום ראשון אני הולכת לסופר לקנות. היום שחכתי. אוף
. חייבת לנסות שוב ולתקן את הפאשלה מלפני שנתיים שהם נשרפו לי
 

נופר א

New member
לפעמים החריץ ממשיך לאצבע שלי......

יש לערמונים למעלה כזה כמו פתח ושם זה קצת יותר רך ואפשר לעשות חריץ עם הסכין, אז בטח את לא מבינה מה זה למעלה, אז בקצה אחד של הערמון יש כמו שפיץ כזה והוא יותר רך מהצד השני, וחוץ מזה אחרי ששמים אותם במים רותחים זה קל יותר ,אבל אני בדרך כלל נחתכת.......
 

מאקי

New member
סכין טוב. זה פורום בישולים???

אני משמשת בטורנה יניב הכיר לנו אותה והתכוון לפילוט דגים ניקוי שרימפס ואני גם לערמונים מספיק קטן ומספיק חד
 

קישלורן

New member
טורנה =

זו סכין קטנה עם להב מעוגלת - מאוד חדה ! מצויינת. מאייתים: טוּרְנֶה
 

מאקי

New member
היתרון שלה עבורי היא בגודל שאיננה

גדולה מדי ואז קורה שהיד שלי נחתכת והידיים שלי מלאות בסימני המטבח אז נכון לעכשיו הטורנה חברה שלי.. ערמונים טעימים לכולם וסליחה שנעלמתי להרבה זמן..
 
למעלה