ערן..אולי חבילת תמריצים לישראלים?

matan12343

New member
ערן..אולי חבילת תמריצים לישראלים?

בקשר למה שהגבתי פה מתחת על זה שאתם פחדנים.. חשבתי אולי על רעיון לדרבון.... ערן מה דעתך לחלק חבילת תמריצים או הטבות או כל מה שיעלה לך בראש.. לכל שחקן ישראלי שיהיה במאייה (אן לפחות ב-TOP200).. תעשה את זה לתקופה נסיונית...כמובן שזה לא יהיה לכל הזמן..רק כשתתחיל לראות באמת ישראלים .. תחלק דברים כמו אדמה/נשק/אולי תומך לחודש.. לא יודע..כל מה שיעלה לך בראש... זה נראה לי מאוד יעזור לנו הישראלים..כי יש הרבה חזקים !!! רק חבל שפחדנים ובכיינים :(

SlideR121

New member
מה זה , מה אני מריח כאן?

הפליות? אולי אפילו קומץ של גזענות? :) למה שייתן לנו הטבות ולערבים לא? ולסינים לא? ולאמריקאים לא? מה קרה? אנחנו מיוחדים?

SlideR121

New member
בעצם עוד משהו - אפילו אתה בוכה עכשיו :)

אתה בוכה שהישראלים לא מגיעים למאייה , אז אתה רוצה הטבות. אחח מתן , יהיה בסדר :D

matan12343

New member
לא..

אני אומר שאתם בכיניים.. זה כדי לדרבן אתכם שתפסיקו לבכות..מצידי שלא יתן כלום.. אבל העיקר למצוא דרך שתתחילו לתפוס את עצמכם בידיים..

matan12343

New member
אני רואה שלא קראת מה שרשמתי..

לכן אני מוכן להעתיק ולהדביר כדי שתקרא.. כדי שחלילה לא תעשה עבודה קשה להתעדכן...אז הנה.. ת'אמת..אני שחקן די ותיק במשחק.. אני משחק בערך מהאיפוס.. אני הגעתי למסקנה כזאת.. הישראלים פשוט..אבל פשוט ב-כ-י-י-נ-י-ם !! + פ-ח-ד-נ-י-ם !!! = הפסד במשחק (חח) אתם רק ידועים לקטר.. מישהו פעם ניסה באמת לראות מה ת'כלס הולך במשחק?? אנחנו חזקים פי אלף מהערבים...לא רואים את הטכנו שלהם בגרוש!! במקום להתחזק ולהכנס להם ברבקום אתם מעדיפים להשאר למטה! לחלקכם יש רמת עיור 100 וחלקכם מגיעים כבר לקראת הסוף בפיתוח נשקים...למה ?!?!? תתחילו לשחק כבר!! מי שעוד לא שם לב לערבים יש הרבה מדינות..אבל אלה מדינות ש"מתאבדות".. פשוט...נופלות על מישהו ולא אכפת להם על המדינה...ברור שיש להם את הראשיות.. שהם שומרים עליהם..כמונו!! אז תפסיקו להתבכיין...תתחילו לעלות כבר בכח אנחנו יותר חזקים! על כל מדינה שתושמד לנו נפתח עוד 10! פשוט חייבים כל יום לתקוף !!! לא לפחד !! אז ערן אל תקשיב לכל הבכיניים והפחדנים פה...אם באמת נרצה נוכל לפרק לערבים ת'צורה !!! פשוט צריך משהו שידרבן את השחקנים הישראלים..אני עוד לא יודע מה..אבל חייב להיות משהו..

למעלה