ערן איפה מזכ'ל האום שלי?!?!?!?!?!?!

מנהל HoR

New member
ערן איפה מזכ'ל האום שלי?!?!?!?!?!?!

אני ישבתי אתמול כל היום ואמרתי לאנשים בברית שלי להצביע למזכ'ל האום שמהברית TP ששם המדינה שלו הוא FUCK והיום אני בא למחשב ומה אני רואה!?!?!?!??! שהוא לא ברשימה של ההצבעות!?!?!?!?!?!?!? ערן !?!?!?!?!?!?!?!?!?!? איפה המזכ'ל אום שלי?!?!?!?!!? הובלנו ברוב של 60 קולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

OFERBSH

New member
נכון הוא באמת כל היום ישב על זה

למה פתאום הוא נעלם מהרשימה? זה לא הוגן אתמול גייסנו כמעט את כל הילדים שיש לנו בברית. פתאום היום אנחנו באים ומגלים שזה היה לחינם.

E442

New member
5000 זה המסםר של ערן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

E442

New member
אבל למרות שאמרתי את המספר של ערן ,

אם אתה תוקף אותו , ומשמיד לו את המדינה , הוא פשוט יכול לפתוח את המינה מחדש , "לקנות" קצת נשקים ולפרק אותך ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

E442

New member
*מספר ** מדינה

עזבו אני פשוט חייב לישון אני סתם מתחיל לדבר שטויות מרוב שיעמום.

מנהל HoR

New member
חרשתי כדי שיצביעו לנו

ועכשיו הוא הוריד את זה אבל אנחנו נחזור כי יש עכשיו מזכ'ל חדש!! תצביעו לברית TP!

מנהל HoR

New member
יהו עזרה?!!?!?!??!?!!?!?!?!?!??!!?!

???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!

OFERBSH

New member
ערן עם עשיתה את זה אתה

אז יצאתה מניאק. אני אתמול הייתי הרבה על המחשב. אני יודע בדיוק מה זלוף עשה. הוא קרע את התחת כדי שיהיו לנו מספר קולות כל כך גבוה משל האחרים. אתה צריך להחזיר אותו להצבעה הזאת.

gindis

New member
תשובה

האם שם שחקן כזה יכול להיות מזכ"ל האו"ם ? אני שניתי לך את השם מדינה ובפעם הבאה תבחר שם נורמלי. בברכה, ערן

OFERBSH

New member
קודם כל המדינה הזאת זה לא אני

דבר שני מה זה משנה מה שם המדינה? השם הוא הדבר בכי פחות חשוב במשחק. אתה יכלתה גם לשנות את השם מדינה שלו במקום לאפס את כל ההצבעה

למעלה