ערן - אפשר לשאול איך עובד ההיגיון?

tenen

New member
ערן - אפשר לשאול איך עובד ההיגיון?

של הקרבות כאן? כלומר עשיתי ברצף את הפעולות הבאות תקפתי מישהו קניתי נשק בכמויות והתחזקתי עוד יותר ממה שהייתי קודם תקפתי שוב את אותו אדם עכשיו למרות שבפעם השניה פערי הנשק היו גדולים יותר נהרגו לי פי 3 טנקים ופי 3 ארטילריה, מאשר בקרב הראשון, איך זה שכאשר פער הכוחות גדול יותר אני מפסיד פי 3 מהקרב לפני?

NADAVT26

New member
תבדוק כמה הפסדתה במתקפה הראשונה

ויכול להיות שגם הוא התחזק..

tenen

New member
לא יכול להיות

תקפתי אחרי כמה דקות שוב, הוא היה יותר חלש מבמקור...

gindis

New member
המנוע מאחורי הקרבות...

הקרב מחושב לפי הדברים הבאים: 1. כוח הצבא שלך מול האויב שלך. 2. טכנולוגיה שלך מול האויב שלך. 3. יתרון בכמות.

tenen

New member
לא מבין את המרכיב הראשון

כח הצבא שלי מה כולל? כולל לווינים למשל? זאת אומרת שאם יש לי 1000 טילים נגד טילים אז יש לי יותר סיכוי בקרב של טנקים מול טנקים?

gindis

New member
חישוב הכוח

כדי שתחזור ותקרא את ההוראות לגבי כל התקפה ואיזה כלי נשק משתתפים בקרב. הכל תלוי במצב שלך לפני הקרב והמצב של האויב שלך. הקרב תלוי בדברים הבאים: 1. כמות החיילים שיש לך ולאויב שלך 2. טכנולוגיה שיש לך ולאויב שלך לדוגמא: לך יש 100,000 חיילים וטכנולוגית חיילים 20% המשחק מחשב שיש לך 120,000 חיילים. לאויב שלך יש 90,000 חיילים עם טכנולוגית חיילים 50% המשחק מחשב שיש לאויב שלך 135,000 חיילים. כך שיש לאויב שלך יתרון של פי 1 וקצת יותר ממך חיילים. (המערכת מחלקת את הכמות ומעגלת את הנתונים) במצב כזה שאתה הצב התוקף ולאויב שלך יש יתרון סיכוי של 20% להצליח במתקפה ! (אם הפסדת בקרב אז כמובן שירדו לך יותר חיילים ממנו) תדמיין את זה שזה כמו מפקד שלקח סיכון בקרב ולא הצליח. אם היה לך פי 1 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 37% להצליח בקרב. אם היה לך פי 2 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 55% להצליח בקרב. אם היה לך פי 3 או 4 יותר חיילים אז היה לך סיכוי של 80% להצליח בקרב. אם היה לך פי 5 או יותר חיילים אז לא היו נהרגים לך חיילים בקרב בכלל. כמובן שהכמויות של החיילים שנהרגים לפי הכמות שתוקפת וגם לפי תוצאות הקרב. זה אותו הדבר לגבי שאר התקיפות, ואני מקווה שאני מובן
בברכה ותודה, ערן

tenen

New member
דווקא קראתי את ההוראות

ומבין את הסיכוי לנצח או להפסיד בקרב אבל השאלה היא אחרת, בהנחה ואני תוקף עם פי 2 חיילים והפסדתי למשל תקפתי עם 2000 חיילים ונוצחתי ע"י 1000 חיילים כאשר לשנינו אין שיפור טכנולוגי אז כמה חיילים יאבדו לכל צד? שוב בהנחה שנוצחתי למרות שהיו לי כפול חיילים? פירטת רק מה הסיכוי לנצח או להפסיד, לא את הכמויות של ההרוגים שזה מה שאני רוצה לדעת :)

tenen

New member
נצל"ש - שגיאת כתיב חוזרת...

כלומר אני רשמתי כבר במשוב ובטוח שלא לבדי אומרים תורות ולא תורים, ובאמת הייתי מתעלם אם המילה הייתה במקום שולים אבל זאת אחת המילים היותר נפוצות ובכל הדפים אותה טעות... אודה לך אם הדבר יתוקן :)

gindis

New member
תשובה

בדקתי אם מומחי לשון וכולם אומרים לי שזה תורים ולא תורות. למרות שבהתחלה של המשחק רשמתי תורות ולא תורים... כולם תיקנו אותי לרשום תורים

tenen

New member
שאלתי בפורום בלשנות קישור מצורף :)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=943&msgid=57608099 כנראה שטעיתי :)

gindis

New member
טבלת חישובים...

אני יכולתי לפרסם את טבלת החישובים כמה יהרגו ואך ומתי. אבל זה יוציא לך את כל הכיף מהמשחק אם תתחיל לחשב יותר מדאי
לכן גם לא הכנסתי את הטבלה להוראות המשחק...אולי אני ארשום אותה בעתיד למי שמעוניין לחשב ולדעת הכל.

tenen

New member
לא ממש יהרוס, פשוט יאזן את המשחק...

כאשר כולם יודעים איך הכל מחושב כולם שווים במשחק, אחרת זה פשוט עניין של מי מצליח לפענח קודם את הסטטיסטיקה ולשחק לפיה לפני שהמתחרים שלו הספיקו...

למעלה