ערן בבקשה זקוקה לעזרתך

עדן254

New member
ערן בבקשה זקוקה לעזרתך../images/Emo201.gif../images/Emo4.gif../images/Emo27.gif

אני כבר חודשיים מחפשת עבודה ולא מוצאת ,שולחת מלא קורות חיים אבל לא חוזרים אלי ולא מתקשרים וזה קצת מוזר כי יש לי קורות חיים טובים ואני כבר מאוד לחוצה ,עוד מעט כבר אוק' ואני רוצה להתחיל ללמוד ולא יכולה להרשם ללימודים לצערי עד שלא אדע שיש לי עבודה יציבה שאוכל לשלב עם הלימודים
מתי אמצא לדעתך עבודה ...? אני מחפשת בתחום של משאבי אנוש \משרדי \ביטוח זה הניסיון שיש לי ..וכרגע מתלבטת בין 2 מכללות אשמח לשמוע מה דעתך . תודה

leikin

New member
עדן

יש כל כך הרבה עבודות באזור המרכז שיכולות להתאים לך.. עם היית גרה באזור הקריות דווקא יש לי איך לעזור לך. אבל המרכז?

עדן254

New member
תודה ליה איזה נשמה את ונכון יש עבודות באזור ה

המרכז אבל לא פונים אלי כאילו משהו תקוע אצלי

זהו הגישה של "יוזמה אישית"

היא טכניקה לחיפוש עבודה המבוססת על מחקרים בתחום היעוץ האירגוני... ומעבירים אותה בלימודים שונים ובקורסים שמועברים לבוגרי יחידות צבאיות שיוצאים לפנסיה בגיל 40+...ויכולים להתחיל קרירה שניה..לעולים חדשים ..וזה אחותי יועצת אירגונית וקווצ'רית..שהעבירה בעיקר בעבר..סדנאות של "שיפור" בנושא, כסטודנטית..שהייתי בעניין של עבודות מזדמנות לפעמים הייתי מצטרפת לסדנאות לסייע..(בתשלום) בכללי הם מלמדים שיש פורמט לכתיבת קורות חיים שהוא נכון ויש כאלו שמשתמשים בפורמטים מיושנים..ושקורות חיים הם הדבר הראשון שצריך להתאים...ושמותר גם לשנות במחשב...לפני שליחה בכדי להדגיש פרטים שרלוונטים למישרה....זה א' כמו כן הם מציעים לא לשלוח ק"ח אלא לקבוע פגישה אפילו לגשת למי שלא מחפש עובדים ולהציע עצמך.. המחקרים מראים הצלחה גבוהה יותר בטכניקה של יוזמה אישית מאשר בחיפוש עבודה מהעיתון.. * אם תרצי..אני ממליצה על פגישת אימון עם אחותי שהיא מעולה בזה..כיועצת אירגונית..וכקווצ'רית...(אם תרציי אשלח לך טלפון לתיבה...תמי)

leikin

New member
תמי, זו ניראת לי

אחלה טכניקה! האם אפשר את הטלפון של אחותך במסר?

עדן254

New member
כן תמי אשמח לקבל מס' טלפון זה נשמע מעניין ואכ

אכן גם ניסיתי , ניגשתי לחברה מסויימת שרציתי לעבוד שם ,ממש ניגשתי פיזית לשם ושאלתי אם צריכים עובדים בקבלה במשרדים והמזכירה אמרה לי לשלוח קו"ח דרך האתר שלהם אם אראה משרה פנויה ומתאימה
הבנתי שזה לא עובד לי ומבזבז הרבה זמן ,נסעתי באוטובוס עד לשם בשביל לשמוע את המזכירה אומרת "הכל דרך האינטרנט היום"..

טוב היא עושה את העבודה שלה....

ואת תעשי את שלך....יש שיטות...צריך להבין מערכות...בארגון הפקידת כבלה היא מהלמטה....היא משמשת כלב שמירה וצריכה לדאוג שלא תפריעי לתפקוד של הבוס...כשאת רוצה לעניין מישהו צריך למרוכ קצת יותר מחיוך נחמד... שולחת לך לתא של תפוז...

למעלה