ערן, בעיה עם תרות אקסטרה

meetAmeet

New member
ערן, בעיה עם תרות אקסטרה

בפעם הרביעית, ערן יש בעיה עם תורות אקסטרה... מרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה צריך לחכות 24 שעות בדיוק ומכיוון שאנחנו לא יכולים לעמוד עם השעון בדיוק אנחנו מחטיאים כל פעם וכך מפסידים תורות... אנא עשה שאפשר ללחוץ על האקסטרה תורות, פעם אחת ביום אבל בכל שעות היממה...

gindis

New member
תשובה

אתם יכולים ללחוץ על התורים אקסטרה אחרי שעברו 24 שעות ולקבל את מה שמוצע מתחת לפרסומות. אתם לא תפסידו את התורים אקסטרה בגלל שאחרי שעברו 24 שעות אתם יכולים ללחוץ בכל זמן שתרצו !

meetAmeet

New member
ערן, שים לב...

אנחנו לא יכולים כל יום בדיוק להיתפנות ב-16:00 בצהריים למשל ללחוץ על הכפתור, ולכן אנחנו מאבדים שעות ובסוף תורות. אם מטרת התורים שנקבל 1 כל יום, אז למה לא לעשות שאפשר לקבל אותו בכל שעה ביום הבא?

Sup1

New member
רעיון...

תעשה שבחצות כל השעונים מתאפסים ומי שלא עושה באותו יום מפסיד.

gindis

New member
כנראה שלא הבנת

בכל פעם שאתה לוחץ על הפרסומת השעון מתאפס ואז צריכים לעבור 24 שעות עד הפעם הבאה. אתה לא מאבד תורים !

Metallica69

New member
אבל

אבל מי שלא יכול לחזור כל יום לאתר באותה שעה בה הוא לחץ יום לפני יאבד ככה לאט לאט תורים ואדמה, אתה לא באמת מצפה שכל אחד יכול להיכנס בדיוק באותה שעה כל יום, ואלה שלא יכולים יפסידו

aligg

New member
בקשר לתורות

גבר אתה צריך להבין נגיד ניכנסתה היום ב1 בצהריים אתה יכול להיכנס מחר מ1בצהריים עד מתי שתרצה אבל מתי שתיכנס ככה השעה תוחלף הבנתה...לדוגמא היום ניכנסה באחד נכון מחר תיכנס ב6 בערב מחרותיים אתה צריך להיכנס משש ומעלה הבנתה...זה לא שאתה מפסיד תורים זה תורים אקסטרה תיקרא אפילו אתה צריך לקבל ביום 48 אדמה ו48 תורים זה שאתה רוצה תורים אקסטרה כמו כלונו זה משהו אחר ...תצטרך לדעתי להתאים את עצמך בשביל זה!

meetAmeet

New member
אתה זה שלא הבין...

אני אתן לך דוגמא... נגיד לחצי היום ב-10:00 בבוקר על הכפתור, ואני הולך ב-9:00 למקום מסויים וחוזר רק אחה"צ... ואני לוחץ רק ב-17:00, למחרת אני לא לא יכול להיות ליד המחשב גם בשעה זאת ומגיע הבייתה רק ב-23:00 ואז לוחץ, למחרת אני הולך לישון מוקדם ולוחץ רק ב-10:00 למחרת וכך הלאה... וכך אני מאבד תורות... ובעצם לא מקבל כל יום תורות... לא יותר הגיוני שברגע שלחצתי אוכל ללחוץ שוב ביום למחרת החל משעה 00:00? וכך כל יום... ככה לא נפסיד תורים, וגם לא נקבל כפי שהיינו אמורים.

aligg

New member
חשבתי ששאלתה

לא חשבתי שאתה מחפש דרך אחרת לעשות את התורות למה לבנתיים ככה זה בנוי המערכת נראה לי אבל אתה אומר אופציה אחרת לבניית המערכת ככה שאתה צריך לשלוח הודעה פרטית למנהל האתר אולי הוא יכול לעזור לך יותר

למעלה