ערן דיבר עם נעמה על ההדחות הקרובות ושניהם

lightflake

New member
ערן דיבר עם נעמה על ההדחות הקרובות ושניהם

נקראו לחדר האח הגדול... האם שוב תהיה רק אזהרה או הפעם יהיה גם עונש?

lightflake

New member
רנין סיפרה בדיחה מצחיקה

"אני לא הבלה, אני חכמה, אני רואה דברים"

דורון

New member
ערן חזר עכשיו ואומר לונסה ורנין שהן מדברות על

אסטרטגיות. רנין אומרת לו אז למה האח הגדול קרא לך ולנעמה? הוא אומר סתם לא משהו מיוחד... יא חלאה עוף כבר הביתה, כל היום משקר.

יניבל1

New member
אז אני מבין שדבריך שלערן ונעמה לא עשו כלום

כבר פעם שניה שהם עושים בתוכנית ההפקה צוחקת לנו בפרצוף

עוד אזהרה

וערן התחמן לא אמר שהזהירו אותם בגלל שהוא נעמה וקרן דיברו לפני רגע על אסטרטגיות..

eli7r

New member
בכל מקרה אם כבר דברו מה בדיוק הם אמ

רו?את מי הם תכננו להעיף?

נועה21

New member
ערן משקר עכשיו על כולם

הוא טוען שהוא נקרא לחדר של האח הגדול בגלל שכולם מדברים. הוא הפיל את זה על רנין וונסה בעוד שהוא נקרא לחדר בגלל שהוא ונעמה וקרן ניסו לכרות ברית

דורון

New member
../images/Emo45.gif בדיוק, לא מבין למה ההפקה לא העמידה את

ערן, קרן ונעמה להדחה על זה שהם לא מפסיקים להפר את החוקים של המשחק.

נועה21

New member
והוא עוד אומר שזה מעצבן שדווקא הוא נקרא לחדר

כי הוא לא אמר כלום. ממש מסכן, הוא לא אמר כלום, סתם האח הגדול נטפל אליו... אנשים תעיפו אותו בבקשה!!!!!!!!!!!

נועה21

New member
גם אין לו עבודה וגם אין לו כבוד

אחרי מה שהוא אמר על החברה שלו לשעבר הוא איבד את טיפת הכבוד שהיתה לאנשים כלפיו.

ערן לונסה: "סמכי עלי אני מחליט פה תשבי בשקט"

ונסה לעינב ונעמה: "ערן אמר לי סמכי עלי אני מחליט פה תשבי בשקט, עדיף שתסמכי עלי , ..למה אני צריכה לשבת בשקט?, הוא אמר לי אני אוהב אותך את חשובה לי יהיה בסדר תשתקי" עינב: "הוא יודע כמו שאני יודעת שלך יש פחות כח במשלי בחוץ.. הם ראו ששבוע אחרי שבוע מדיחים אותי מחזירים אותי הקהל"

והנה עינב אומרת לונסה , נעמה וקרן:

עינב: "השבוע שי ישב כאן ואמר לי ולאבא שלי אני נשבע לך עד שאני נכנס לחדר הגדול אני לא יודע את מי אני הולך להגיד, מי בחיית רבאק אתה יודע טוב מאוד את מי אתה הולך להגיד.. הוא חכם גם אלי הוא מתחבר גם אלי הוא השתיק את האש ציק צק.. הוא שם לב שאני טיפה חזקה טיפה יש לי כח טיפה אני יודעת לענות אמרתי לו "יאללה יאללה תירגע מה אתה צורח" אני עניתי לו אז הוא הוריד ממני את האש ובא אלי בכיוון אחר" כל הדיבורים האלה אחד על השני הגיעו לשלב שזה כבר מוגזם..

d a n 6

New member
נעמה חייבת ללמוד לדבר תכלס

ולהגיד רנין הזאת נחש מלכלכת עלי ואותי זה מכעיס נקודה אם אני הייתי במקומה הייתי שולח מישהו שלא מזוהה יותר מדי עם הצד שלה למשל כמו איתי והולך לדבר עם רנין ולשאול מה היא מרגישה ושאחר כך יחזור ויספר לה ולהסיק את המסקנות לגבי ההצבעה. ככה בלי לדבר בכלל על אסטרטגיה מעבירים את המסר מצוין.

lightflake

New member
למה לעזאזל אני צריך לקרוא שפתיים?

מצלמה 3 מצלמת את ערן מדבר כבר שעה עם קרן אבל שומעים את שלושת המעשנות מרכלות..

למעלה