ערן, המשחק צריך לעבור שינוי דרמטי

freesoul21

New member
ערן, המשחק צריך לעבור שינוי דרמטי

לא ייתכן שמדינה בגלל שהיא ישראלית, לא תעבור את כח 2 טריליון. כל השינויים הקטנים שעשית עד עכשיו לא משפיעים בצורה רבה על המשחק ולכן יש צורך בשינוי אחר, שינוי גדול יותר. צריך ליצור עניין שמדינות מאייה ילחמו אחד נגד השניה, צריך לגרום לעשרייה להילחם אחד נגד השני, לא ייתכן שהם פשוט כל שבוע יחליטו לפי להתור מי יכנס להיכל. אנחנו המדינות הקטנות לא יכולים לעשות להם כלום, אין לנו שום השפעה על המשחק. ולא ייתכן שאנחנו בתור ישראלים נהיה תלויים בחסדיהם של ערבים ברגע שאנחנו עוברים את כח 1T. דבר ראשון האו"ם חייב לעבור שינוי, לא ייתכן שמדינה חדשה שנפתחה לאחר 3 ימים יכולה להצביע, צריך לעשות הגבלות על זה, אפשר אפילו לחשוב לכיוון של הגבלת אפשרות להצביע רק לבעלי תעשייה בגודל מסויים, נגיד לפחות 500 מיליון או לפחות מיליארד. צריך להוסיף דחוף עוד תקיפות, צריך לעשות שינויים בתקיפות הקיימות שהרמה הטכנולוגית כן משפיע, אני לא מדבר על תקיפות שחרור או השמד אלא על הפצצות, תקיפות של נושאת מסוקים/מטוסים(אפשר להוסיף המון תקיפות בעזרתם שישפרו את המשחק).

matan12343

New member
מחזק ביותר !!

אני כרגע כח 2.3T ואני בפחד אלוהים!!! ואני בלי דגל ישראל בכלל ... מה יכול לעשות מישהו בכח T מול מישהו שגדול ממנו פי 46 ?!?! המשחק אשכרה מחולק ל-3.. מתחת ל-T , T והסביבה , ואלה ש"חיים" שם למעלה ולא יודעים צה קורה פה למטה..

hakim

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את החלוקה ומחזק תמחזק ות'מחוזק

freesoul21

New member
הקפצה

gindis

New member
תשובה

כבר היום מקום 1 איבד כ-20,000 אדמה בגלל האירועים והחיים שלו הרבה יותר קשים. אנחנו מעודדים מלחמות בין המקומות 1-100 כי רק שם הם יוכלו להשיג אדמה. אם יתקפו מדינות חלשות ישיגו רק אחוז ממה ששחקן אחר היה משיג. לגבי שיפורים במשחק יש לנו רשימה שאנחנו נכניס כדי לעשות לכם חיים קלים יותר וגם שיהיה יותר מעניין במשחק. זה ייכנס בקרוב ותצא הודעה בנושא. בברכה, צוות גינדיס

SlideR121

New member
דיי לבכות .

ואם אנחנו הישראלים היינו שולטים , ולא היינו נותנים לערבים להתקרב למאייה , מה אז? הערבים היו בוכים וערן היה עושה לנו רע , מה אז? שוב הייתם בוכים? חאלס. שחקו , תתמודדו.

למעלה