ערן - כנס בבקשה ידידי

Oraniss

New member
ערן - כנס בבקשה ידידי

למתגייסים: 1. תאפשר לקבל חופשות ללא הגבלת זמן או כמות שישמוש. 2. חסימת כמות התורות תהיה גבוהה יותר למשל 350. 3. לא תהיה הגבלה על האדמה מכיוון שאיתה לא נוכל להרוס מדינות אחרות. 4. אפשרות נוספת היא שאת כל התורות שניצברו במהלך ה"חופשה" יהיה ניתן לנצל אך ורק לצורך בנית מפעלים ולא לצורך התקפה, לשם כך יהיה מדד של תורות בזמן חופשה ותורות רגילים. בברכה, ימין אלדד

nvtbhnxpr

New member
יאללה!!! תפסיק לבכות! יש לי גם:

הצעות להנחות: לפועלים קשי-יום, לטסים לחו"ל- לצורך השתלות דחופות, למי שהתקלקל המחשב. למי שיש לו בעיות לימודים, מילואימניקים, וכו' וכו'.... אין ברירה אדוני, עם כל הכבוד לזה שאתה מקום ראשון, כולנו נהיה/היינו בצבא, עושים מילואים ועוד... זה המשחק!!! אם המשחק כ"כ חשוב לך, תהייה ג'ובניק! ערן לתשומת ליבך!!! או שאולי נתחיל לשלוח לך פקסים עם צווי מילואים, טיסות לחו"ל, עונש מההורים לא לשחק במחשב וכו' ואתה תפתח משרד לבקשות כאלה ותשקול כל אחת לגופה...

The Lightning

New member
ערן, גם לי יש הצעה

כל מי שמשרת בצבא, תתן לו מראש 500 מליארד וזהו. אף אחד לא יגיד שהוא מקופח!!!

The Lightning

New member
ועוד דבר

עם כל הכבוד לחיילי צה"ל ולכוחות הביוחון בכלל!!! במציאות, יש לכל ראש מדינה מחליף, למקרה שהוא לא יכול לנהל אותה, מסיבה זו או אחרת. לכן יש לי הצעה מציאותית - או שתמצאו ממלא מקום או שתקחו את החופשה שמוצעת לכולם רק ללא הגבלה של כמות. אתם חושבים שזה הוגן שתוכלו לבנות כמה מפעלים שתרצו וכתוצאה מהתורות גם תרויחו יותר כסף. ואז ב5 דקות תגיעו למקומות הראשונים במשחק. דבר שאנשים עומלים עליו מדי יום ביומו!!! לא נראה לי בכל, לא ולא!!!

meetAmeet

New member
תתבגר.

רואים ששתי התשובות שלכם באים ממניעים אישיים וכנראה מסכסוכי עבר עם הברית, מה הבן אדם מבקש? סיכוי לשחק שווה בשווה עם מי שלא בצבא... לדרוש להגדיל את כמות התורים בשבילו נשמע לי די אנושי והגיוני.

Oraniss

New member
תודה רבה על תשובה הגיונית

בנוגע למה שהשאר אמרו אני בן יחיד שמשרת ביחידה קרבית (באישור ההורים כמובן).. אין לי יכולת לספק מחליף שכנס במקומי ובטח שלא אשלח את הסיסמא והשם משתמש שלי לאחרים.. אני מאוד מקווה שיהיו אפשרויות כמו שהצעתי בעתיד כך שלא אפגע יותר מידי בגלל שרותי הצבאי...

tenen

New member
אתה מודע לזה שהוויכוח מיותר?

כאשר תתחיל טירונות בכל יחידה קרבית אתה תצא בין פעם בשבועיים לפעם ב 3 שבועות. תאמין לי שהדבר האחרון שתבוא לעשות בחופשה המקוצרת שלך אחרי 3 שבועות טירונות יהיה לבוא לשחק במפקד צבאות :) חוץ מזה שאתה בתור מקום ראשון יודע שאם לא הייתה הגבלה לצבירת התורים הייתי יכול להרשם עכשיו, לא לגעת במשחק חצי שנה, וביום אחד להפוך למקום הראשון. יש לך ברית ענקית, תמצא מישהו שאתה סומך עליו משם ותן לו לנהל את המדינה שלך בהעדרך.

The Lightning

New member
אני חושב שאתה זה שצריך להתבגר

אני לא מדבר לטובת עצמי, אלא לכלל השחקנים בעולם. ואם לא שמת לב ההצעה שלי הייתה שהוא יוכל לקבל חופשות בלתי מוגבלות, אך באותם תנאים של כולם. פשוט שלא יוכלו לגעת בו עד שהוא חוזר. מה, זה לא מספיק? אבל הוא רוצה הטבות שביאו אותו למקומות הראשונים ביום אחד כשהוא יוצא לחופשה. וכשאתה אומר סיכוי שווה אז זה סיכוי שווה!!! אני אולי גם הייתי מדבר כמוך, אם הייתי נמצא במקומות הראשונים. אבל כרגע המציאות היא בהחלט שונה!!! אז לסיכומו של דבר, תתבגר אתה!

gindis

New member
תשובה סופית בנושא הזה!

צריך לפצל בין החיים למשחק! אל תשכחו שלא רק אתם משחקים במשחק אלא גם אלפי שחקנים מחו"ל. אני לא יכול לתת מענה לכל שחקן לפי הבעיות שלו...ולא משנה מהיא הסיבה. לכן הנושא סגור!

למעלה