ערן כנס דחוף@

dannyshadow

New member
ערן כנס דחוף@

שמעתי את זה מאחרים אבל זה ממש מוגזם! אז ככה יש לי 17 אלף טילים נגד טילים מישהו תקף אותי בבאליסטיים. תסתכל תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך !!! המדינה XXXX (מצונזר) שיגרו 6000 טילים בליסטים על מטרות נבחרות מהמדינה שלך. תוצאות המתקפה הבליסטית מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליחו להפיל 40800 טילים בליסטים. נהרסו לך 242 מפעלים. איך?? הרי כתוב לי שיש לו 6000 בליסטיים הוא שלח איך פתאום 40 אלף?? הוא פשוט הרס לי את כול המפעלים ושיתק אותי!!! ועוד משהו, העוצמה הצבאית שלו גדולה ממני ב2 וחצי מיליארד והוא בדירוג שלי! והוא התקיף אותי לפני רגע, ושמת את ההגבלות של הסיוע, לא יכול להיות ששלחו אליו סיוע כזה גדול!! אני שולח לך את המס' מדינה שלי בפרטי, תבדוק את זה.

dannyshadow

New member
אין לי כלום עכשיו!!י

יש לי אחד אדמה חצי מהצבא שלי הלך! הוא היה אמור להיות בדירוג 200 לפי העוצמה שלו והוא בדירוג 420!

dannyshadow

New member
תסביר את העניין

שיש לו ב2 וחצי מיליארד יותר כוח צבאי ממני, כשהדירוג שלו אמור להיות 200 הדירוג שלו הוא 420.

dannyshadow

New member
רגע זה לא הגיוני

גם אם יש לו 5 ראשי נפץ לכול טיל 6000 כפול 5 זה 30 אלף ולא 40 אלף.

meetAmeet

New member
הטכנולוגיה האחרונה מכפילה ב-7

כלומר שאפשר שיהיה לכל טיל בליסטי 7 ראשי נפץ... אל תדאג, עשו את זה לכולנו- מתגברים.

gindis

New member
תשובה

1. צריך תמיד לקחת בחשבון את הטכנולוגיה של הטילים מתפצלים ! כאשר לאויב שלך לדוגמא יש את הטכנולוגיה טילים בליסטים עם 2 ראשי נפץ, אז כל טיל בליסטי שמשוגר נחשב ל-2 טילים בליסטים. ולכן ה-1000 טילים בליסטים ששוגרו על המדינה שלך התפצלו והם נחשבו 2000 טילים בליסטים לפני הפגיעה! 2. הוא כנראה קיבל סיוע או שהוא חסך תורים ועדין לא היה עדכון דרוג. (להזכיר לך יש עדכון דרוג כל 3 שעות) 3. רק ממחר יהיו ההגבלות על המשלוחים.

dannyshadow

New member
תשובות לך

1. גם אם יש לו 5 ראשי נפץ כתוב שהוא שלח 6000, 6000 כפול 5 זה 30 אלף. וכתוב שם ככה: שהוא שלח 6000 טילים, הצלחתי להדוף 40 אלף טילים וכול המפעלים שלי נהרסו!! 2. אפילו אם חוסכים 300 תורים אי אפשר להגיע למצב כזה! 3. ניסיתי לשלוח למישהו כסף כשהיה לי מאה מליון ויכולתי לשלוח רק מליון אחד. אז איך לו שלחו בכזאת מהירות עוצמה צבאית של 2 וחצי מיליארד? זה טירוף! זה פשוט נראה כמו באג וכדאי שתכנס למדינה שלי ותראה מה הלך שם.

dannyshadow

New member
יש אפשרות

שיש לו 7 ראשי נפץ. אבל זה לא הגיונ,י הוא בדירוג שלי! לאנשים בדירוג שלי אין כזה כוח!

gindis

New member
תשובה

אבקש לשלוח אלי את כל הפרטים, מספר מדינה והסבר מלא מה בדיוק קרה. אני מוכן לבדוק ולתת לכם תשובה מלאה! לשלוח את הפרטים לדואר האלקטרוני: [email protected]

illusion5

New member
בקשה לgindis

גם לי נהרסו כול המפעלים זה ממש מתסכל לאבד הכול, כול מה שהוא צריך זה להרים לווין לראות כמה טילים יש לך ואת הטכנולגיה לקנות קצת יותר אחרי שחסך המון טורים ופשוט להרוס לך את המשחק אני מבקש להוסיף במשחק לפחות אופציה לשקם את המפעלים עבור תור 1 לפעל לדוגמא ידרשו לי 3 ימים שכול מה שאני יעשה בהם זה לקנות מפעלים כדאי להשתקם ,לא יכול להיות שכול טיל בליסטי מוריד מפעל אם אין טיל נגדו מספיק ששני מדינות מתארגנות ונגמר הסיפור של כול המעלים שלךממש מתסכל לאבד את כול העוצמה ככה בבקשה תוסיף אופציה לשקם מפעלים בתור 1 למפעל או לבצע רכישה גדולה של מפעלים בדרך אחרת בלי לבזבז על זה מאות תורות לדוגמא ב3 תורים ניתן לקנות כמה שרוצים מפעלים מאותו הסוג כאשר כול מפעל נוסף זה תור או משהו יותר הגיוני

dannyshadow

New member
זה לא קשור!!

הייתי מקבל בכבוד את התבוסה אם היא הייתה הגיונית! הרי זה ברור, ערן, שיהיה כאן באג. כול מה שאני מבקש זה פיצוי שיחזיר אותי למצב הקודם שלי. הוכחה לבאג: יש יל 17 אלף טילים נגד טילים בלי פיתוח, כתוב שהואט שלח עלי 6000 טילים, ואז שהטילים נגד טילים שלי חסמו 40 אלף, איך זה יכול להיות אם יש לי 7 אלף? כבר הרבה מתלוננים על זה. אז בבקשה תפצה.

זה לא נכון!

תיקח את וי ישראל לדוגמא או כל אחד אחר שהיה בדירוג עד 300 וירד בדירוג בזמן שהיה שם קנה את הטכנולוגיה וגם אם ירד לדירוג 600 יש לו אותה... ואתה צריך תמיד להניח שיש לו טכנולוגיה מקסימלית אם אתה לא דואג לשלוח לווין ולבדוק

dannyshadow

New member
תסביר לי את זה

יש לי 17 אלף טילים נגד טילים. כתוב שם שם: הוא שלח 6000 טילים בליסטיים. המערך טילים נגד טליים שלי עצר 40 אלף טילים! איך?! יש לי רק 17 אלף! בנוסף עדיןי נהרסו לי כול המפעלים! זה סתם לא הגיוני.

והנה ההסבר

הוא שלח 17 אלף טילים בשיא הטכנולוגיה שזה כפול 7 נדמה לי אז הוא בעצם שלח 119 אלף טילים ואפילו אם היית עוצר 80 אלף היו הולכים לך כל המפעלים. אם מישהו נפגע מאיזשהו באג זה לא אתה אלא הצד השני, אתה בעצמך אומר שיכולת לעצור פחות מ 40 אלף... איך בדיוק נפגעת מבאג??

למעלה