ערן מעצבן ומציק ללאון יאללה שכבר יעוף ערן...

מגי33

New member
ערן מעגיל בצורה בלתי ניסבלת! חמודון אתה צודק!

ערן חסר רגשות ללאון משביץ מהגוף שלו יאללה שידיחו אותו הלוואי!

דורון

New member
כבן אדם שמבין בשפת גוף, כל מילה שניה של ערן

זה שקר. שימו לב גם שערן מספר משהו, תוך כדי הסיפור ששואלים אותו שאלה, הוא תמיד חושב כמה שניות. הוא פשוט ממציא דברים ולא שולף דברים מהזיכרון.

lightflake

New member
מעניין מה היה קורה אם הוא היה אומר לרנין

"אל תגעי בי כי את ערבייה" או שבאח הגדול בחו"ל היה מישהו שאומר ליהודי אל תגע בי... אבל כשזה נעשה כלפי הומו אף אחד לא מתקומם. זה לא שלאון מתגרה בו אבל היום בטעות לאון זז אחורה וכמעט נגע בו אז הוא צעק עליו שלא יעיז לגעת בו. יש גבול, זה כבר גועל נפש.

Uri04

New member
אתם יודעים מה אומרים על הומופובים..

זאת כבר קלישאה, אז אני לא אחזור על זה..

metrosexual

New member
ערן ממש חשוד!

הוא יודע מה זה מילה אוחצ'ה ויודע מה זה אתר אטרף ופתאום יש לו חבר הומו גברי חח ערן מינימום דו מיני

miracle8dl

New member
מהה? לא ראיתי את זה..ערן הזה מעורר בי חלחלה

מה נראה לו שלאון נמשך דווקא אליו?! גועל נפש... הוא חושב שהוא יוצא גבר, אבל מלא אנשים פשוט נגעלים ממנו מסכן לאון.. אני לא מתפלאה שהוא בוכה זה כל כך פוגע .. ערן הזה פשוט אחד המכוערים!!זה מצחיק שהוא בכלל תופס מעצמו ברמה כזו.. גוף יפה אבל פרצוף שלא נדע. הבנאדם בן 26 נראה בן 18 , וגם הסיפורי שלישיות שלו נשמעים חרטא.. והכריזות שלו עולות לי על העצבים.. אין דבר שהוא לא פירסם בשבוע הזה אפילו חלב סויה יואווווווו אני שונאת אותו בדיוק אני כותבת ולאון אומר: באתי נדלקתי וערן בתגובה: באתי נטחנתי איכס יצור מגעיל.. שיעוף כמה שיותר מהר

יניבל1

New member
ולאון החזיר לו בירידות על זה שהוא כאילו זיין

קיצר שיקחו להם כבר חדר ויגמרו עם הסאגה המיגעת הזו

למעלה