ערן, נמאס כבר מהאו"ם!!!

tablul

New member
ערן, נמאס כבר מהאו"ם!!!

אני בדה סטרונגסט ככה שכל הצעה שלי עוברת וכל מה שנגדי לא עובר, אבל באמת שנמאס.. וזה לא שנפגעתי מזה פשוט זה הורס את המשחק! אמור להיות אסטרטגי, אבל בקטע של ליצור לעצמך בריתות ומדינות שיתקפו איתך והכול.. אבל האו"ם הורס את כל המשחק!! כל יום אני צריך להיכנס ולעבור על מספרים של מדינות ולהצביע.. זאת פשוט מלחמת התשה! אולי די?

sagi12341

New member
מה אתה בוכה?

מה אתה בוכה? אתה בחרת בברית חזקה אז הכל עובד אצלך. אתה רוצה להגביר את הקושי ? תלך לקבוצה חלשה או שתקים בעצמך ותנסה לנצח את הגדולות זה היופי במשחקים ולא ללכת להיות עם הכי חזקים.

tablul

New member
ידעתי שיבואו תגובות כאלה..

לא בוכה.. זה לא שבאות הצעות נגדי ודופקים אותי.. כי לא הועלתה פעם אחת הצעה לרעתי.. הועלו רק הצעות שלום איתי או הצעות לעזור לי כדי שישלחו אלי יותר נשק ותמיד זה עבר.. אבל כאחד שזה לא פגע בו, האו"ם פשוט הורס את המשחק! המשחק לא אמור להיות למי יש יותר חברים משועממים שכל היום מצביעים לך ומעלים הצעות כל פעם שהם יכולים. זה נהיה משחק עם פחות מלחמות ויותר הצבעות, ואני בטוח שזאת לא הייתה הכוונה של ערן.

sagi12341

New member
בוא תראה מה דעתי

הקטע במשחק שאתה צריך קודם להתחזק כלכלית מקסימום ואחרי שסיימת עם זה אתה יכול להתחיל לבנות צבא. אתה יודע למה יש מלחמות? להרוויח אדמה אם אתה במקום שני אז אתה יכול לפגוע במדינה שבדירוג 1 ולהיות מקום ראשון. אני יכול להגיד רק דבר אחד שלאף אחד שמשתמש במשחק כולל אני ממש לא כדאי להיות ראש ממשלה אחרת היו פה רק מלחמות :|

Kps

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מעניין שדווקא לחברי ברית הסטרונג זה מפריע

medinaGindis

New member
הבעיה היא לא הקושי. פשוט מעצבן

זה הפך לכלי למלחמת התשה בין בריתות. כל יום צריך להקדיש לזה איזו חצי שעה. במציאות יש אנשים שזה המקצוע שלהם, לשבת ולהצביע להצעות באו"ם. כאן זה פשוט הופך את המשחק לפחות אטרקטיבי.

Kps

New member
אם אתה דואג "לפרסם"

את המדינה שלך אז יצא שיקראו להצבעות נגדך, נגדי עוד אף אחד למשל לא קרה להצבעה באום.

RED OR DEAD BS

New member
גם אני נמצא בברית חזקה וכל

ההצבעות שלי עוברות ודי נמאס שחק ככה. למרות שגם במציאות למי שיש יותר חברים בדר"כ ינצח זה די הורס את ההנאה במשחק. נמאס לקבל רשימת הצבעות ולהצביע כל פעם. חייבים להגביל את הכוח של האו"ם, אולי שיגבילו את ההצעות על מדינה פעם בשבועיים/חודש. מדינות יכולות להגיע לטופ רק עם שלום, בלי לתקוף מדינות שזה בעצם מהות המשחק.

משעמם90

New member
ערן ניסה לעשות את זה הכי מציאותי

וזה גם מה שיצא... היום אין מלמחמות כמו פעם והיום הרוב זה דיבורים והחלטות האו"ם.. אפילו ארה"ב קודם השיגה "אישור" מהאו"ם לפני שתקפה את אפגניסטן או עירק.. אבל אתם צודקים שלאו"ם יש יותר מדי כוח... אולי אם תיהיה אפשרות להטיל וטו... נגיד במחיר של כמה מיליארדים יהיה אפשר להטיל וטו על הצעה או משו כזה...

medinaGindis

New member
זאת לא המציאות

במציאות האו"ם שואב את כוחו מזה שמדינות מכירות בחשיבותו ומוכנות לקיים את ההחלטות זשלו. בגלל זה הוא גם בנוי בצורה לא שיוויונית, כי רק ככה אפשר לגרום למדינות חזקות להשאר בו. ארה"ב מבקשת את הסכמת האו"ם בגלל שזה מה שכדאי לה לעשות. לא בגלל שכל החלטה של האו"ם הופכת אוטומטית למציאות באמצעות איזה כוח מאגי נסתר.

omri gshock

New member
פתרון פשוט

היום לאף אחד לא איכפת להצביע באו"ם ולהציע הצעות באו"ם כי זה לא גורם לו נזק למי שמציע זה עולה בדיוק תור אחד שזה באמת כלום ולמי שמצביע זה לא עולה כלום במשחק חוץ מזמן צריך לשנות את זה כדי שאנשים יחשבו פעמיים אם להצביע או לא בהתחלה האו"ם לא היה אפקטיבי אז לא היה איכפת לאף אחד אם יש הצעות באו"ם ועכשיו שהוא נהיה אפקטיבי צריך לשנות את החוקים כלפי אלו שמצביעים לפי דעתו אם מישהו רוצה להציע הצעה זה צריך לעלות לו 5 תורים ואם מישהו רוצה להצביע על הצעה מסוימת זה יעה לו 3 תורים ככה אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם מצביעים או מציעים הצעות

למעלה