ערן- נקמה!!!

im3ur2

New member
ערן- נקמה!!!

היי ערן בגלל שרציתי להעביר לך מסר ולא במייל הייתי צריך לעבור את כל הסיוט של להרשם אבל המשחק ממש נחמד- אז הקרבתי- אתה בטח משקיע יותר זמן! ככה- ההצעה שלי... ברשימת המדינות שאני יכול להתקיף, יופיעו (תלוי מה נראה לך הגיוני), ללא מגבלת דרוג- 1)כל המדינות שתקפו אותי 2)כל המדינות שתקפו מישהו מהברית שלי 3)10 המדינות האחרונות שתקפו אותי או כל דבר בסגנון הזה המטרה היא שתמיד אוכל להתקיף אחת ולנקום בה אם היא תקפה אותי בעבר- אם אפשר אפילו לסמן אותן באדום

NADAVT26

New member
אתם כל כך רוצים לנקום אבל אתם לא ח

חושבים קדימה תחפש לתקוף את מי שמשתלם לך - וגם לא לחסל אותו סופית כי יש כאלה שירצו לנקום תבין אם אתה נוקם אתה מרוצה מזה שלא יצאתה פראייר אם תקפתה את האיש הנכון בלי קשר לנקמה יצאתה מלך כי דוגרי המדינה שלך התחזקה מה אכפת לך שהמדינה שמי שאתה שונא מצליחה? נקמה עושים רק מתי שיש לך מישהו מהברית שמתעקש/אין ברירה/סיבות אחרות (נדירות..) זאת דעתי בכל אופן

im3ur2

New member
רגע חושבים!

נראה שאתה צודק אבל 1) אתה יכול להתחזק מהנקמות במיוחד אם מישהו כבר תקף את מי שתקף אותך ועכשיו הוא ממש חלש- ואתה רוצה לנקום!! נניח שניכם הייתם 400, הוא ניצח אותך ועלה בינתיים ל 200, כעבור שבועיים הוא ירד ל 700, ואתה עלית ל 300- ועכשיו אתה יכול "לפרק לו את הצורה!!!" לא נחמד? 2) זה יגרום לאנשים לחשוב טוב האם מלחמה זו אכן הדרך הכי משתלמת 3)אם אתה תתקוף אותו בחזרה- אתה תופיע ברשימת המותרים לתקיפה שלו- ככה שלא תמיד תחליט לנקום! 4)לגבי "יצאתה מלך כי דוגרי המדינה שלך התחזקה מה אכפת לך שהמדינה שמי שאתה שונא מצליחה?" אז אומרים יצאת מלך, וכמו כן אני יכול להתחזק על חשבונם של מי שפגעו בי ולא לחפש קורבנות חפים מפשע! מיקי

ומה המטרה של המשחק הזה אם לא מלחמה?

הרי בשלום לא תגיע למקום הראשון !!! גם אם תהיה בתוך ברית,בסופו של דבר תילחם על הזכות להיות ראשון בתוך הברית. תמיד זה ככה...להיות ראשון זה אומר גם להילחם באח שלך ! [במדינה שלו כמובן]

meetAmeet

New member
חחחח... דווקא לא ממש

לא צריך להילחם בכל אחד! לפי דעתי טקטיקה של יותר ספיגה ופחות נקמה היא היעילה ביותר, אם חייבים להילחם לעשות את כמה שפחות נורא ומהיר, זה הכול.

im3ur2

New member
שפיכות דמים וקורבנות אדם-בטח שמלחמה

מה שהצעתי ייתן לכל שחקן יותר מדינות שהוא יכול להתקיף- זה לא כדי שמלחמה לא תהיה שווה- אלא לפתח קצת עומק- מלחמות היסטוריות- אפשר אפילו להוסיף את האפשרות של הסכם שלום- מחיקה הדדית מהרשימה הזו, או הפסקת אש לתקופה מסויימת- בזמן אמת ולא בתורות, שבה בלתי אפשרי לתקוף אחד את השני- יכול מאוד לחזק את הצד של היחסים במשחק- נניח אפשר להציע שוחד/מתנות, כדי לעצור מדינה חזקה ממך וכו'

NADAVT26

New member
חח מה אכפת לי אם אני ראשון או אח של

שלי? אותו הדבר.. ולפעמים טוב לנקום אבל עדיף לדעת לבחור את המלחמות שלך

למעלה