ערן - עלתה לי מחשבה מעניינת.

SlideR121

New member
ערן - עלתה לי מחשבה מעניינת.

תראה , רצית שהמשחק יהיה דומה יותר ויותר למציאות , עם או''ם , הצעות וכל שאר הירקות. אבל לא חשבת על דבר אחד. כרגע יש סוג של אנטישמיות גם במשחק עצמו , ערבים פותחים 40 מדינות לבנאדם רק בשביל להתאבד עלינו. ובכל זאת, הם שולטים באו''ם. נדמה לך שאי פעם במציאות , ערבים שמשמידים יהודים יעלו לשלוט באו''ם? אולי תעשה שאם מנהיג האו''ם מציע יותר מדיי הצעות "רעות" על אנשים מדגל X ( לא חייב דגל ישראלי , כל דגל . יכול להיות שיהיה מנהיג או''ם בעתיד שישנא אמריקאים למשל ) אז הוא יורד ממנהיג או''ם.

gindis

New member
תשובה

אתם צריכים להתאמץ יותר להביא שחקנים ישראלים למשחק. כל יום מצטרפים 150-200 שחקנים חדשים למשחק מנהיגי עולם כאשר יותר מחצי ממדינות ערב. הם שולחים לינק למשחק לחברים שלהם ומביאים שחקנים חדשים. זה מה שאתם צריכים אם ברצונכם לנסות לשלוט על האו"ם. בברכה, צוות גינדיס

SlideR121

New member
תשובה מזלזלת אפשר להגיד.

אפשר להגיד שזלזלת בשאלה , ונתת עוד פעם את התשובה המפורסמת " הערבים הם יותר " . אם תבדוק את זה , הערבים הם לא יותר , הם פשוט פותחים המון , אבל המון כפולות. ואני לא מדבר על 3 , אלא על 30 - 50לבנאדם!

2VVVVV

New member
הערבים הם כן יותר

אני בספק אם יש מעל 100 שחקנים ישראלים פעילים שמתוכם אולי 30 הם לא נובים (לא מנסה להוריד ת'מוראל
זה רק מגדיל את האתגר בשבילנו
)

koneko90

New member
אני לא מאמין שאתה עדיין פה.../images/Emo67.gif

כמה זמן לא נכנסתי לפה.. יאלה.

ostk

New member
אם כל הכבוד, ערן,

החצי האלה ממדינות ערב הם יחידים מעטים שפותחים עוד ועוד מדינות... אפילו השמות שלהם דומים מאוד...

2VVVVV

New member
זכותם... גם אתה יכול לפתוח כמה שאתה רוצה

שום דבר לא מונע ממך לפתוח 30 מדינות אז די להתבכיין

matan12343

New member
ת'אמת..

ת'אמת..אני שחקן די ותיק במשחק.. אני משחק בערך מהאיפוס.. אני הגעתי למסקנה כזאת.. הישראלים פשוט..אבל פשוט ב-כ-י-י-נ-י-ם !! + פ-ח-ד-נ-י-ם !!! = הפסד במשחק (חח) אתם רק ידועים לקטר.. מישהו פעם ניסה באמת לראות מה ת'כלס הולך במשחק?? אנחנו חזקים פי אלף מהערבים...לא רואים את הטכנו שלהם בגרוש!! במקום להתחזק ולהכנס להם ברבקום אתם מעדיפים להשאר למטה! לחלקכם יש רמת עיור 100 וחלקכם מגיעים כבר לקראת הסוף בפיתוח נשקים...למה ?!?!? תתחילו לשחק כבר!! מי שעוד לא שם לב לערבים יש הרבה מדינות..אבל אלה מדינות ש"מתאבדות".. פשוט...נופלות על מישהו ולא אכפת להם על המדינה...ברור שיש להם את הראשיות.. שהם שומרים עליהם..כמונו!! אז תפסיקו להתבכיין...תתחילו לעלות כבר בכח אנחנו יותר חזקים! על כל מדינה שתושמד לנו נפתח עוד 10! פשוט חייבים כל יום לתקוף !!! לא לפחד !! אז ערן אל תקשיב לכל הבכיניים והפחדנים פה...אם באמת נרצה נוכל לפרק לערבים ת'צורה !!! פשוט צריך משהו שידרבן את השחקנים הישראלים..אני עוד לא יודע מה..אבל חייב להיות משהו..

koneko90

New member
באמת גועל נפש..

קהילה ישראלית שמתלוננת על רמאים.. באמת לא בסדר. תכלס, שני הצדדים מרמים.. פשוט הערבים עושים את זה יותר טוב. המחשבה שאתה יכול לקפוץ למעלה ולהישאר היא הזויה - אין במשחק הזה דרך להגן על אדמה - משמע אתה תיפול חזרה למטה. להתחזק למטה גם אי אפשר - קל יותר להשמיד. אי אפשר לשלוט בכוח מסוים מהסיבה הפשוטה שזה לא מ"צ - אתה לא מסוגל להשמיד 15-20 מדינות לפחות ביום - כל יום. אז מה התוכנית? לפחות עשרות מדינות? קשה לי לראות איך זה מחזיר שליטה ישראלית למשחק.

berko2

New member
האמת שאפשר להשמיד 15-20 מדינות ביום

הכל עניין של ארגון. השמדנו 6 באחד הימים, וזה עוד לפני שנכנסו לזה באופן רציני.

koneko90

New member
אם במצבכם הנוכחי

אתם משמידים 7-8 מדינות באופן קבוע ורציף אודה בטעותי. (מדינות שלפחות חלקן עם איזון סבר ומעלה ולא איזון שכונה)

matan12343

New member
צודק לחלוטין..

הייתי מוביל תקיפות שהיינו משמידים בהן כמה וכמה מדינות ביום.. היום המצב קצת שונה.. אבל אנחנו עוד כמה שבועות נהיה מוכנים לחזור חתפוקה מלאה ומכופלת.. פרטים בהמשך.. :)

berko2

New member
ACMilan הושמדה

סיפורה של השמדה. כל הכבוד לעמי, שזרק 350 מיליארד כוח, לדולב, שהוריד מסכות, לאביב, שהוריד טנט וסייע, לאוסמה שלא קורא את זה אבל זה לא היה יוכל לקרות בלעדיו, ולכל מי שעזר! התקיפה התחילה בזה שאוסמה, הוריד את הטהא של האוייב בעזרת שיחרור מסוקים מוצלח. המדינה THREE-HOUDERED #132490 סיימה בהצלחה את המבצע לשחרור המדינה במדינה שלך. תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 100 0 מפציצים שהופלו: 68 0 מסוקי תקיפה שהופלו: 0 0 מסוקים נגד צוללות שהופלו: 0 0 ספינות קרב שטובעו: 0 0 צוללות שהושמדו: 0 0 חיילים שנהרגו: 0 0 טנקים שהושמדו: 0 0 רכבים ממוגנים שהושמדו: 0 0 ארטילריה שהושמדה: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 1,086 אזרחים שהצטרפו למדינה שלך: 159,565 0 סך הכל כסף שאבד: 0 21,269,410 מפקדה: מפקדה 1 0 האויב נכנס לשדה המוקשים שלך והפסיד את הפלישה ! סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 304 5,430 סך הכל כוח שאבד: 1,226,000,000 4,958,269,410 אחר כך, אביב הוריד שליש מהטנט שלו. המדינה Zallae #137064 ביצעה הפצצה אווירית מוצלחת נגד המדינה שלך. מבצע בלאקג'ק תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 0 4 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 31 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 4 סך הכל כוח שאבד: 0 6,340,000,000 דולב עזר, והוריד עוד 3 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 3 אח"כ אוסמה הוריד 5 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 5 עוד רבים וטובים נחתו על חרא אחוזים והורידו כמעט כלום: טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 2 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 4 ואז, בעל ברית שלנו הוריד 23 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 23 ואז עמי ביצע את הבלתי יאמן. הוא שלח 350B כוח, והוריד את כל הטנט והמפעלים של האוייב. תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך ! המדינה GnR #90908 שיגרה בהצלחה טילים בליסטים נגד מטרות נבחרות במדינה שלך. הפעל את הקוד – העונש הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים מתוך 17,137 טילים בליסטים ששוגרו, רק 3,427 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליח להפיל 2,900 טילים בליסטים. נהרסו לך 33 מפעלים. 13 מפעל עצים 6 מפעל ברזל 2 מפעל נפט 1 מכרה פחם 4 מכרה כסף 1 מכרה זהב 3 מכרה אורניום 3 מכרה יהלומים תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך טילים בליסטים שאבדו: 17,137 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 29 סך כוח תעשיה שאבד: 0 326,500,000 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 342,740,000,000 6,126,500,001 בזכות זה, דולב יכל להוריד את המסכות ואני השמדתי. תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך ! המדינה DolevsCountry #143088 שיגרה בהצלחה טילים בליסטים נגד מטרות נבחרות במדינה שלך. הפעל את הקוד – ציפורני נמר הטילים נשאו ראשי נפץ כימיים מתוך 13,000 טילים בליסטים ששוגרו, רק 520 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליח להפיל 0 טילים בליסטים. הגז הכימי לא השפיע על המדינה שלך בגלל שיש לך מסכות גז! תגובות בעולם בגלל הפרובוקציות האחרונות של המדינה התוקפת הוחלט בעולם להגביל את המדינה התוקפת באופן הבא. המדינה התוקפת מגורשת מהאומות המאוחדות למשך 14 ימים המדינה התוקפת לא יכולה לרכוש כלי נשק מהשוק העולמי למשך 3 ימים תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך טילים בליסטים שאבדו: 13,000 0 חיילים שנהרגו: 0 0 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 52,000,000,000 250,000,001 וההשמדה שלי: תקיפת טילים בליסטים על המדינה שלך ! המדינה Sudania #143557 שיגרה בהצלחה טילים בליסטים נגד מטרות נבחרות במדינה שלך. הפעל את הקוד – ראש גדול הטילים נשאו ראשי נפץ ביולוגים מתוך 5,945 טילים בליסטים ששוגרו, רק 1,189 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים בליסטים הצליח להפיל 0 טילים בליסטים. תגובות בעולם בגלל הפרובוקציות האחרונות של המדינה התוקפת הוחלט בעולם להגביל את המדינה התוקפת באופן הבא. המדינה התוקפת מגורשת מהאומות המאוחדות למשך 21 ימים המדינה התוקפת לא יכולה לרכוש כלי נשק מהשוק העולמי למשך 14 ימים תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך טילים בליסטים שאבדו: 5,945 0 אזרחים שנהרגו: 0 904,202 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 118,900,000,000 1 כמובן שהכל בזכות עמי ומי שעזר להוריד את הטנט, בלעדיהם כלום לא היה קורה. זו מדינה שאנחנו מנסים להשמיד כבר הרבה זמן. תודה אני אומר גם למתנאל, שתקף שניה אחרי שעמי הוריד את הטנט, ולכן לא השמיד כלום. לא נורא, אתה תעזור פעם אחרת.

thesharkman

New member
אתה לא מבין משהו...

לא שווה לעלות למעלה... בגלל שהמשחק הרבה יותר דינמי אז מקומות 1-100 / 1-10 מקבלים אירועים יותר רעים... אין ממש מה לחפש למעלה... חוץ מזה אז מה שיש לנו 100 בעיר אני השקעתי קרוב לשנה , בשביל להגיע למצב הזה...

SlideR121

New member
האמת , אפשר אפילו להגיד שהערבים טיפשים.

אם נסתכל עלז ה באופטימיות , רק הטיפשים יעלו למעלה. הרי מי שעולה למעלה מפסיד אדמה, ומי שממש למעלה ( אי שם בעשייריה ) - בכלל יש עליו מלא חסרונות. למשל : רואים את האדמה שלו , אפשר לארגן עליו תקיפות מכל דירוג וכו'. אז גם אם היינו שולטים ב300 הראשונים , מה זה היה נותן לנו =\

koneko90

New member
חחח

המטרה של המשחק היא לנצח. חוץ מזה שהם היו למעלה עוד לפני העידכונים העלובים שעשו פה..

למעלה