ערן קורץ חוזר

mivzak

New member
ערן קורץ חוזר

מיום ראשון יגיש את התוכנית עצם העניין ערן קורץ נקווה שזה לא מאוחר מידי כי התחושה היא שכולם ברחו לרשת בית או גימל

pilovich shahaf

New member
mivzak ידידי: שאלה לי אליך..../images/Emo92.gif

הסיפא שבהודעתך..."שכולם ברחו לרשת בית או גימל", מהי בעצם אומרת...?? מי שקורא אותה מבין, שתושבי אילת שהיו בדרך כלל מאזינים לרדיו קול הים האדום, עכשיו מאזינים לרשת ב´ ו- ג´, אם כך השאלה שלי היא...:- האם ברשת ב´ וג´ מדברים ומעלים נושאים, הקשורים ברווחתם ובאיכותם של תושבי אילת...?? האם ברשת ב´ ו-ג´ מדברים ומעלים נושאים, הקשורים בפוליטיקה המקומית..?? האם ברשת ב´ ו-ג´ מדברים ומעלים, את ראש העיר חברי מועצה של עירנו ותושבים, בכדי שיספרו וידוחו לנו מהקורה...?? ודרך אגב, אני מאזין קבוע לרשת ב´ בנושאי אקטואליה בין היתר, ולידיעתך, אתה יודע כמה נושאים עלו ברשת ב´ ו-ג´, שנחשפו לראשונה בקול הים האדום, ושלא נדבר על נושאים שעלו "בטלויזיה"...@ ובכן ידידי, כתושב אילת שרוצה לדעת ולהיות מעורב מה קורה בקהילה, חייב לשמוע את קול הים האדום כל יום, ובסוף שבוע יש לו גם את האפשרות לקרוא את המקומונים העיר וערב ערב, לכן בוא נהיה אופטימיים, ואני ואתה נמשיך לבקר ולהציע, את/לקול הים האדום לשרת את הקהילה בצורה הטובה ביותר...@ יום טוב.

mivzak

New member
פילוביץ היקר

מתי פעם אחרונה חשף הרדיו משהו ארצי? שוחחתי עם עיתונאי ידוע באילת והוא טוען שכל מה שנחשף כביכול בקול הים האדום בחודשים האחרונים זה מידע מתוך הודעות לעיתונות של המשטרה מכבי אש ועיריית אילת איך אתה מסביר שעל השריפה בנעמ"ת דווח ברדיו רק אחרי יומיים ואיך אתה מסביר את שתיקת הרדיו בנושא המים אז עשה לי טובה מספיק לקרוא בסוף השבוע את המקומונים ותאמין לי אני לא אפסיד כלום אני יכול להגיד לך מתוך מידע מומך שאחד המקומונים באילת יצא בקרוב בכתבת תחקיר שתזעזע את אילת מתי פעם אחרונה שהרדיו ביצע תחקיר כלשהוא????

pilovich shahaf

New member
mivzak היקר

ברשותך, תשובתך לתגובתי היתה לא לענין, ולמה ? אני התיחסתי נקודתית להודעת הפתיחה שלך, ותגובתי היתה בהתאם, ולא נכנסתי לפרוט יתר, על מה היה אם כמה ולמה...!! אם ברצונך לדון מי, כמה ולמה, זאת זכותך וזה דיון אחר בכלל ...לדעתי!! מפתיע אותי שלא התיחסת כלל לתגובתי ...!! להזכירך..."כולם ברחו לרשת ב´ וג´..."!! אודה לך אם כן תתיחס. תודה.

mivzak

New member
עוד דוגמא קטנה

היום מופיע סיפור על כמעט מכות באימון א.ס אילת שילשום אם הרדיו היה רציני הוא היה מדווח על זה אתמול ולא היום שכבר כולם אתמול דיברו על זה

כל הכבוד גיא

כל הכבוד גיא. דרשנו שינוי וקיבלנו. הראת לכולנו כיצד מלחמות אישיות לא יפגעו ברדיו ובציבור המאזינים. מהשבוע הבא אנו צפויים למגזין יותר איכותי, עם קצב התפתחויות מהיר, עם הגשה מטובלת ומפולפלת. גיא, אתה אדם גדול. נדמה היה לפני כמה שבועות, כי תהיה מסוגל להוביל מהלך שאופייני לכל כלי התקשורת בארץ ובעולם (ראו את המעברים בין חברת החדשות של הערוץ השני לחברת החדשות המוקמת על ידי ערוץ 10). לא חיפשנו סיבות להתנגח ברדיו וצוות עובדיו. ביקשנו שינוי ולפחות בנושא זה אני כעת לא מוצא מקום לבקר את הרדיו, אלא רק להחמיא. הביקורת הבאה תהיה בנושאים ענייניים מענייני היום... מסר לגבי קדוש: גבי, שועל פוליטי תמיד היה הכינוי שלך. המהלך הזה של משיכת איבגי לחברה עירונית היתה לדעתי, נסיון ל"השמדת" פונקציה הכרחית בתקשורת המקומית. במשך חודש, ככל הנראה, היית בטוח כי אין לאיבגי תחליף ומערכת הבחירות שלך תוכל לשפר סיכוייה בבחירות הבאות לראשות העיר. אבל כיום אתה מוצא שטעות בידך. מי שנכנס כעת לתפקד בבימת התקשורת האלקטרונית היחידה בזירה הוא לא אחר ממי ששימש כחונך וכמורה של איבגי: ערן קורץ בכבודו ובעצמו. קדוש, עבור לתרגיל ב´.... ערן, במשך כל התקופה מאז הוקם הפורום (אחרי עזיבתך את הרדיו), אני סבור כי טרחת לבקר פה מידי כמה ימים. בחודשיים האחרונים מאז מר יופה ירש את מקומו של איבגי היית,כך אני סבור, עד לביקורת הקשה שהוטחה ברדיו שהיית סימלו עד לפני שנתיים. קבל צרור ברכות ממנו. אנו בטוחים כי נהנה מקולך, מסגנון ההגשה שלך, מהשאלות הנוקבות שתציג בפני מרואיינך. בשבוע הבא נזכר כולנו איך מגיש חדשות יכול להיות תוקפני ונוקב ומצד שני לצחקק בבדיחות עם מרואייניו. בהצלחה. ושוב גיא, ת ו ד ה
שנה טובה

תודה על הקרדיט

אתם יודעים איך זה. תמיד מתגעגעים למי שאיננו. עכשיו אני כאן ואני מקווה לענות על הציפיות של כולכם. אני בטוח שהפורום הזה ישמש אותי היטב תודה שוב על כל הפירגון ערן קורץ

למעלה