ערן קורץ - לך הביתה

ערן קורץ - לך הביתה../images/Emo92.gif

בתור שדרן רדיו שלא מסוגל להסתיר את דיעותיו ה"צלולות" נגד חוות הדגים (ונקשר לכלובים עם מפגיניו הצלולים לפני מספר שבועות), איך מאפשרים לך לראיין את מנהל ערדג. הלוווווו....קול הים האדום תתעוררו שם והאזינו לראיון הבוקר שוב.......אין לו זכות לראיין בצורה כזאת אלא עם כן הוא מייצג את עמותת צלול ולמאזינים יש זכות לדעת שהוא חד סיטרי

אלמוג אש? אלמוג המקשקש!!!

טוב, אז ככה. ראשית, דעותי אינן סוד. כבר בתכנית הראשונה אמרתי למאזינים במסגרת "גילוי נאות" שאני פעיל בוועד האילתי להצלת המפרץ. שנית, אינני קשור ומעולם לא הייתי קשור לצלול. שלישית, מעולם לא נקשרתי לכלובים. רביעית, לא צלול נקשרו לכלובים אלא אנשי מגמה ירוקה שחטפו מכות מאנשי הכלובים בעצימת עיין של המשטרה. יש לי את החומר מצולם. הייתי שם במסגרת חובתי העיתונאית. לסיכום, אלמוג אש, תפסיק לקשקש...

ערן קורץ - ראובן זלץ- צמד חמד

החומר המצולם - תבדוק שוב, כי תראה את עצמך עומד וצועק עם המפגינים כנגד כלובי הדגים, או שאולי זה ממסגרת חובתך העיתונית ואני קצת מתבלבל כי לא ראיתי את עמיתך לעבודה מר. ראובן זלץ עומד שם בחוץ צועק, כי הרי הוא גם עיתונאי או משהו כזה, לא????

אלמוג. אתה רואה דברים שלא קיימים...

אין לי מושג איפה ראית דבר כזה. בטח לא במגזין שאני משדר בטלוויזיה הקהילתית. בטח לא צעקתי סיסמאות בגנות הכלובים. מצד שני, אולי צעקתי כי השתמשתם באלימות כלפי המפגינים? לגבי מר זלץ. תבדוק איתו למה הוא לא היה שם. אני לא הגננת שלו, ולא אחראי עליו ועל מה שהוא עושה או לא עושה, למרות שאנחנו קולגות וגם חברים אישיים.

למעלה