ערסל הבטחון~

tairon

New member
ערסל הבטחון~

ערסל הבטחון בתוכך מבקש להתכרבל בלי חשש לצעוד פסיעות ראשונות אל החופש.. להתנדנד בין העצים ששמש אחת גדולה משלחת את קרניה לליטוף ערסל הבטחון כה שברירי מחפש לצעוד על אדמה בטוחה רגליך אולי ירעדו... הלב ירחוש חיים חדשים אתה תחפש מעקה ליציבות.. נולד לחופש.. והחופש שם ממול קורא לו אליו.. לגעת נגיעה אחת.... לטעום ממעגל החיים... ערסל הבטחון שם בתוכך כמו ילד שזה עתה נולד וזקוק לעוד חיבוק

צעדים

כמו ילד שנולד צעד אחר צעד רוכש בטחון מועד ושוב קם נאחז ביד המושטת מאמין בעצמו, בוטח לומד שהצעד בטוח ושוב קדימה לעוד צעד מחייך אל הניצחון האמונה היא בנו, בעצמינו חייבים להאמין שאפשר חייבים לבטוח בעצמינו תקווה הישרדות מציאות.

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifחוצנית../images/Emo24.gif

יודעת מה! אני תמיד קוראת את התגובות שלך ובאמת את נותת תחושה טובה אני שואבת ממך לא מעט וזה המוןןןןןןן חוצי את משו
מוניק

מוניק מתוקה

ואני אומרת בדיוק אותו הדבר על תגובות שלך לאחרים. שואבת ממך, מעריצה אותך על כוחך.

../images/Emo79.gif

כשנקבל את האהבה בעדינות נחזיק בה פן תישבר, נטפל בה כתינוק שלא למד ללכת עדיין, נשקה אותה כצמח עדין לא מעט מדי, לא נציף אותה שלא תיבל, ונביט בה ועליה הרי כמתנה קיבלנו אותה.... ובין לזה ובין עכשיו..... לא יהיה חשוב מי נתנה אותה ניקח ואותנו תעטוף ובנו תרגש ולנו חיוך תעלה ואת חיינו בורוד תצבע ואותו אחד שאותה לנו נתן יישאר ללא כי הרי נתן אותה ובלבו נותר מקום לקבל אחת אחרת חדשה........

למעלה