ערס, מה שלומך? מה עושים עם מחסנית דיו נוזלת?

evike

Well-known member
מנהל
מדפסת ברדר J497. המחסנית הוחלפה יחסית לא מזמן, הדפסתי משהו בכחול, וההדפסה יצאה אדמדמה עם מעט נגיעות כחולות. גם במאפיינים רשום שחסר דיו כחול.
הוצאתי אותה, יש הרבה צבע כחול במקום, גם הנייר סופג והידיים שלי התלכלכו.
ברור לי שצריך להחליף מחסנית, רק האם מותר לשים מחסנית חדשה במקום שהוא מלוכלך מצבע? אין גישה לנקות בפנים.
מה לעשות? אני חייבת להדפיס.
ואגב, האם המחסנית תוחלף ע"י המשווק?
תודה.

מחסנית דיו נוזלת = מיכל חלופי כי מקורי לא נוזל ככה סתם
לגבי הניקוי של המכשיר אז רק עם נייר סופק ובזהירות שלא להשתמש במשהו בשביל לדחוף אותו פנימה שלא תשברי את הצינורית דיו שהמיכל מתחבר אליה

לגבי האם המשווק יקבל את המיכל הפגום - קשה לי לענות כי עם הדיו החלופי זה תלוי בקריזה של מי שקנית ממנו אבם במידה ובאמת מדובר במיכל מקורי (אני בספק גדול) אז צריך לדבר עם החנות קודם ולראות מה מדיניות ההחזרה שלהם כי לרוב ההתנהלות של המשווקים זה ישירות מול הסוכן שלהם אצל היבואן

evike

Well-known member
מנהל
תודה ערס.
אחת הסיבות שעברתי לברדר במקום HP, כי יש אפשרות לדיו חלופי. שנים אני משתמשת ככה במדפסת, מעולם לא היתה בעיה. וכשכתבתי החלפה של המשווק, התכוונתי למשווק הדיו החלופי שמוכר אותם. זה לא קריטי כי זה גרושים, בכל זאת, המחסנית בוודאי תקולה, כי היא היתה כמעט חדשה.
עידכון:
קיבלתי כמה תגובות שצריך לעשות ניקוי ראש עמוק. אז האם הכנסת מחסנית חדשה לשם לא תהרוס אותה או את הראש?
הוצאתי את כל המחסניות, רואים בבירור שבמקום של יציאת הדיו הכחול, יש הרבה צבע. קשה לנקות שם.
יש רעיונות?
אני באמצע הדו"ח השנתי, חייבת מדפסת תקינה.
תודה.

evike

Well-known member
מנהל
עשיתי ניקוי ראש כמו שיעצו לי, עכשיו רק השחור מדפיס. כל הצבעים האחרים "מתו". זה אומר שהלכה המדפסת?

למעלה